Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

EndermoSpa Center

Zdravo razvajanje v centru Zagreba

EndermoSpa je prvi center na Hrvaškem in eden redkih na svetu, kjer ponujajo nego obraza in telesa z LPG napravami. Spa ima licenco francoskega proizvajalca LPG Systems, zato vam ponujajo številne LPG tretmaje za telo in obraz, anticelulitne tretmaje, tretmaje za oblikovanja telesa in hujšanje, naravni lifting obraza, sproščujoče masaže, depilacijo, manikuro, pedikuro in še več. S strokovnim osebjem in visoko kvalitetnimi napravami svoji koži vrnite zdrav in mladosten videz.
Unska ulica 2d, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 16 189 424
Več o ponudbi

EndermoSpa Center se nahaja v Zagrebu in je prvi na Hrvaškem, ki ponuja nego obraza in telesa z LPG napravami. Njihovo osebje je visoko kvalificirani, ima osebni pristop, sam center pa nudi intimno in sproščujočo atmosfero, kar skupaj z vrhunsko tehnologijo omogoča željene rezultate. Nudijo masaže, manikuro, pedikuro in ostale klasične storitve lepotnih centrov, izvajajo pa tudi posebne programe za oblikovanje telesa in obraza, kot so lifting obraza, anticelulitni tretmaji, tretmaji za hujšanje in podobno.

Nahajajo se v središču Zagreba, zato se lahko po razvajanju odločite še za nakupe, kosilo v eni izmed odličnih restavracij ali sprehajanje po centru.

V naši ponudbi lahko izbirate med iron masko, kombinacijo dermo infuzije s kisikom in radiofrekvenco, tretmaji za nego obraza in telesa po izbiri ali različnimi čaji.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete Maschera al ferro (iron maska) in Dren–Active čaj za razstrupljanje ali čaj po izbiri ter zdrave prigrizke. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete kombinacijo dermo infuzije s kisikom in radiofrekvenco, čaj po izbiri in zdrave prigrizke. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete total beauty care: 3 tretmaje za nego obraza in telesa po izbiri, čaj po izbiri in zdrave prigrizke. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Pred tretmaji opozorite na morebitne zdravstvene težave, poškodbe, alergije in bolečine.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Maschera al ferro (iron maska)
Dren–Active čaj za razstrupljanje ali čaj po izbiri, zdravi prigrizki
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

39,80

Kombinacija dermo infuzije s kisikom in radiofrekvenco
Čaj po izbiri, zdravi prigrizki
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

78,80

Total beauty care - 3 tretmaji za nego obraza in telesa po izbiri
Čaj po izbiri, zdravi prigrizki
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo