Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Lux Avtodom - Adria Matrix 650

Začutite svobodo potovanja v luksuznem avtodomu

Na dolgo pričakovan oddih se lahko odpravite tudi z moderno hišo na kolesih, ki ponuja vso udobje ali še več, kot ga imate doma. Avtodom zagotavlja svobodo, ki je povsem drugačna in resnična, ustaviš se kjer želiš, izvlečeš kamp opremo in uživanje se lahko prične. Obiščite velika mesta in znamenitosti ali se odpeljite v srčiko narave, pozimi ali poleti - brez omejitve! Avtodom ima lasten začasni vir elektrike in ogrevane vode ter razsvetljavo.
Dunajska cesta 5, 1000 Ljubljana
031 200 000
Več o ponudbi

Najem avtodoma Adria Matrix 650 sf priznane blagovne znamke Adria je nekaj posebnega. Dizajnersko zasnovana nova linija Adrijinih oblikovalcev naredi vtis in funkcionalnost kot ga imajo najnaprednejši. Prijazno osebje vam bo z veseljem pomagalo s tehničnimi informacijami o uporabi vozila, koristnimi nasveti in napotki za “mobilni dopust”.

V naših paketih lahko prejmete večdnevni najem avtodoma in se popolnoma prepustite užitkom na kolesih. Avtodom se vam bo tako prikupil, da bo postal vaš ustaljeni način preživljanja dopusta. Presenetite prijatelje ali družino in jih odpeljite na nepozabno dogodivščino.

V naši ponudbi lahko prejmete eno ali več dnevni najem avtodoma višjega razreda.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete enodnevni najem avtodoma višjega razreda (ob najmanj tridnevnem najemu). Ponudba velja za do 4 osebe, dva odrasla in otroci. Obvezno doplačilo za končno čiščenje 80€.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete tridnevni najem (dve noči) avtodoma višjega razreda.  Ponudba velja za do 4 osebe, dva odrasla in otroci. Obvezno doplačilo za končno čiščenje 80€.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 10 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Ob najemu je potrebno priložiti veljaven osebni dokument in vozniški izpit.
  • Dodatni stroški veljajo po uradnem ceniku.
klima
lepa narava
panorama
piknik
plaža
pohodi
smučanje
Enodnevni najem avtodoma višjega razreda (ob tridnevnem najemu)
Ponudba velja za do 4 osebe, dva odrasla in otroci
Doplačilo čiščenja 80€

127,80

Tridnevni najem (dve noči) avtodoma višjega razreda
Ponudba velja za do 4 osebe, dva odrasla in otroci
Doplačilo čiščenja 80€

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo