Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Luxury Rooms Prima Luce

Elegantne sodobne sobe v centru Splita

Sobe Prima Luxury Rooms se nahajajo v centru Splita, enega največjih in najlepših hrvaških mest. Nastanite se v elegantni sobi s popolnoma sodobno opremo in brezskrbno raziščite znamenito Dioklecijanovo palačo, obiščite zanimivi Mestni muzej ter se sprehodite po živahnem Narodnem trgu. Poleti pa seveda uživajte v raziskovanju mestnih plaž in kopanju v čudovitem dalmatinskem morju.
Več o ponudbi

Nastanitev Prima Luxury Rooms se nahaja v starem jedru Splita, le 350 m od znamenite Dioklecijanove palače. Ponuja klimatizirane sobe, okrašene z deli priznanega hrvaškega slikarja. Vse nudijo pametno satelitsko televizijo, pametne stole in postelje s povezavo Bluetooth, minibar, ročno izdelano pisalno mizo in zasebno kopalnico s prho, toaletnim priborom in sušilcem za lase. V sobah so brezplačno na voljo kava, čaj, voda, čokolade, copati, kopalni plašči in brezžični internet.

Lokacija je popolna za raziskovanje starega središča mesta s srednjeveškimi hišami in ulicami s številnimi ohranjenimi renesančnimi elementi. Tu potekajo tudi številne kulturne prireditve, kot so znameniti viteški sprevodi, petje dalmatinskih klap in privlačne letne verske procesije, tako da vam dolgčas zagotovo ne bo. Za raziskovanje širše okolice pa lahko v nastanitvi najamete tudi kolo ali avtomobil.

V naši ponudbi prejmete dve ali tri nočitve z zajtrkom. Raziščite zgodovinsko jedro Splita in se nadihajte svežega zraka!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete dve nočitvi z zajtrkom. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete tri nočitve z zajtrkom. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
klima
kolesarska pot
panorama
parkirišče
prenočišča
romantični dogodek
televizija
wi-fi
Dve nočitvi z zajtrkom
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

127,80

Tri nočitve z zajtrkom
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo