Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Madison Luxury Apartments, Zagreb

Prepustite se kombinaciji luksuza in elegance

Privoščite si počitek v luksuzno urejenih in prostornih apartmajih Madison Luxury Apartments. Vsi apartmaji so moderno opremljeni, v elegantnem stilu in njihova storitev je na visokem nivoju. V neposredni bližini se nahaja park Maksimir, ki je primeren za sprehod po prostranih travnikih ob jezerih in potokih. Vse sobe so klimatizirane in vključujejo LCD TV. Tako se boste lahko spočili od napornega potovanja ali turističnega ogleda in se počutili "kot doma".
Pokornoga 1a, 10000 Zagreb, Hrvaška
00385 98 9381 540
Več o ponudbi

Ne glede na to, ali ste na zasebnem ali poslovnem potovanju, bo Madison Luxury Apartments s svojimi desetimi apartmaji, ki jih ponuja, vsekakor zadovoljil tudi najzahtevnejše individualne želje. Madison Luxury Apartments vam nudi svetle in moderno opremljene apartmaje z brezplačnim brezžičnim internetom in popolnoma opremljeno kuhinjo, katera vam omogoča tudi možnost uporabe pomivalnega stroja. Nahaja se v mirnem, stanovanjskem delu mesta, nedaleč od Kvaternikovega trga. Najbližja tramvajska postaja je oddaljena le 20 m metrov, in le 15 minut hoje od trga Bana Jelačiča. V neposredni bližini je park Maksimir, idealen za sprehode po prostornih travnikih ob jezerih in potokih. Odpočijte si od napornega potovanja ali turističnega ogleda in se počutite kot doma.

V naši ponudbi lahko izbirate med eno ali dvema nočitvama v čudovitih in modernih apartmajih, za piko na i pa boste prejeli še steklenico vina, katero vam bodo
pripravili domačini. Uživajte na luksuznem oddihu v hrvaški metropoli.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Čarobni oddih” prejmete 1x nočitev v Deluxe Studio Apartmaju + steklenico vina v sobo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Sanjski trenutki” prejmete 2x nočitev v Deluxe Studio Apartmaju + steklenico vina v sobo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete 1x nočitev v Deluxe Studio Apartmaju + steklenico vina v sobo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete 2x nočitev v Deluxe Studio Apartmaju + steklenico vina v sobo. Ponudba velja za 2 osebi.

Dodatna navodila

  • Rezervacija je potrebna vsaj 3 dni prej
  • Termin lahko rezervirate preko telefona ali E-maila.
apartmaji
internet link @
klima
lepa narava
romantični dogodek
televizija
wi-fi
Nočitev v Deluxe Studio apartmaju
Steklenica vina v sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

127,80

Dve nočitvi v Deluxe Studio apartmaju
Steklenica vina v sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

219,80

Nočitev v Deluxe Studio apartmaju
Steklenica vina v sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

129,80

Dve nočitvi v Deluxe Studio apartmaju
Steklenica vina v sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo