Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Magnetic Spa

Vrhunska kozmetika in usposobljeni terapevti

Center Magnetic Spa v prelepem Splitu ponuja široko paleto tretmajev, od kozmetičnih in medicinskih posegov do solarija in frizerskih storitev. Njihovi visoko usposobljeni terapevti strankam nudijo popolnoma individualiziran pristop, kar jim omogoča doseganje kar najboljših rezultatov. Zato ne oklevajte, obiščite center Magnetic Spa in se prepustite izkušenim rokam terapevtov. Ob koncu tretmaja se boste počutili sveže in prerojeno!
Poljička cesta 9, 21000 Split, Hrvaška
00385 916 071 297, 00385 21 540 700
Več o ponudbi

Center Magnetic Spa v Splitu je kozmetični in frizerski salon, ki ga že 20 let odlikujeta strokoven pristop do strank in uporaba visokokakovostne kozmetike. Na enem mestu ponuja kozmetične in medicinske tretmaje, pedikurne tretmaje v vrhunski masažni kadi, manikuro, umetne gel nohte, solarij in frizerske storitve. Uporabljajo le izdelke izbranih kozmetičnih hiš Becos, Sotys, Maria Galland in Afrodita.

V centru Magnetic Spa sledijo najnovejšim metodam medicinske kozmetike, pri čemer se posebej posvečajo shujševalnim terapijam in terapijam za odstranjevanje celulita. Njihov cilj je popolno zadovoljstvo strank, do katerih pristopajo individualno in se jim v celoti posvetijo, saj le tako lahko izpolnijo vsa njihova pričakovanja in želje.

V naši ponudbi vam je na voljo pestra izbira masažnih in lepotnih tretmajev. Izberite svojega in se prepustite izkušenim terapevtom in maserjem.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Nega v spa centru” prejmete masažo telesa z eteričnim oljem (45 min) in sončenje v turbo solariju (15 min) ALI
    Vacuslim tretma telesa. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu “Masaža in wellness” prejmete masažo telesa z dišečimi svečami (60 min) ALI pedikuro in manikuro z lakiranjem. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu “Lepotna nega in sprostitev” prejmete nego obraza z diamantnim pilingom ALI kavitacijo in pressoterapijo ALI vacuslim telesa (3 tretmaji). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu “Harmonija lepotnih tretmajev” prejmete Zerona green laser in pressoterapijo ALI maderoterapijo telesa (5 tretmajev po 60 min) in en tretma pressoterapije ALI antiage nego obraza z diamantnim pilingom in masažo telesa (45 min). Ponudba velja za eno osebo.

 

Koristni nasveti:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • Izogibajte se obilnim obrokom 2 uri pred masažo in prekomerni izpostavljenosti soncu pred lepotno nego.
  • Pred masažo se posvetujte s svojim maserjem o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah ali bolečinah.
frizerske storitve
klima
masaža
solarij
Masaža telesa z eteričnim oljem (45 min) in sončenje v turbo solariju (15 min) ALI
Vacuslim tretma telesa
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

24,80

Masaža telesa z dišečimi svečami (60 min) ALI
Pedikura in manikura z lakiranjem
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

39,80

Nega obraza z diamantno mikrodermoabrazijo ALI
Kavitacija in pressoterapija ALI
Vacuslim telesa (3 tretmaji)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

78,80

Zerona green laser in pressoterapija ALI Maderoterapija telesa (5x 60 min) in pressoterapija ALI Antiage nega obraza z diamantno mikrodermoabrazijo in masaža telesa (45 min)
Velja za 1 osebo, rezervacija 3 dni prej

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo