Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Klub Salsa Libre Academia

Izboljšajte si kakovost življenja

V Klubu Salsa Libre Academia poleg plesnih in rekreativnih tečajev ponujajo tudi razvajanje z masažami. Na voljo so tajska masaža, cultural pacific bodywork, akupunkturna in tui-na masaža ter kranio-sakralna terapija, vse pa izvaja izkušena maserka in terapevtka. Vsaka od njih na svoj način blagodejno vpliva na stanje telesa in duha, zato si na vsake toliko le privoščite kakšno in tako poskrbite zase.
klima
masaža
parkirišče
skupinske vadbe
welness
wi-fi
Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana
041 393 632
Več o ponudbi

Klub Salsa Libre  v Ljubljani razveseljuje svoje stranki z različnimi masažami, med katerimi je najbolj znana njihova tajska masaža. Ta blagodejno vpliva na telo in duha, prinaša občutek sprostitve, hkrati pa ima številne zdravilne učinke. Budov zdravnik Dživaka Kumar Bakča naj bi v Indiji razvil tajsko masaža pred več kot 2500 leti. Izvirne ajurvedske tehnike so domnevno prinesli na Tajsko iz Indije budistični svečeniki v 3. st. pred našim štetjem. Terapevti z rokami, stopali in komolci masirajo telesne kanale in točke na telesu, skozi katere se pretaka prana – življenska sila. Masaža obsega veliko nežnega raztezanja, upogibanja in vlečenja, kar izboljša energetski pretok v telesu ter s tem dviguje imunski sistem ter dobro počutje.

V našem paketu lahko izbirate med tajsko, tui-na masažo ali masažo oceanov. Izberete pa si lahko tudi kranio-sakralne terapije in vadbo pomlajevanja.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete tajsko masažo ALI tui-na masažo ALI pacific bodywork – masažo oceanov (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete masažo z aromaterapijo (90 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete pacific bodywork – masažo oceanov ALI tajsko masažo (120 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete tri tretmaje kranio-sakralne terapije. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete vadbo pomlajevanja (vaje) in pacific bodywork –masaža oceanov (90 min). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pred masažo se z maserjem posvetujte o morebitnih alergijah, bolečinah in zdravstvenih težavah.
  • Odsvetujemo uživanje težke hrane 2 uri pred masažo.
  • Rezervacija je potrebna 7 dni prej.
  • Potrebna je rezervacija preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
60 min tajska masaža ali tui-na masaža ali pacific bodywork-masaža oceanov
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

44,99

Masaža z aromaterapijo (90 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

64,99

120 min masaža oceanov-pacific bodywork ali tajska masaža
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

89,99

3 tretmaji kranio-sakralne terapije
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo