Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Klub Salsa Libre Academia

Izboljšajte si kakovost življenja

V Klubu Salsa Libre Academia poleg plesnih tečajev salse ponujajo tudi dodatno ponudbo razvajanja. Na voljo so vam tajske masaže, ki bodo blagodejno vplive na vaše telo in duha. Če pa bi radi ples razumeli kot nekaj edinstvenega, so vam v klubu Salsa Libre Academia pripravili programe, ki vam bodo pomagali na poti do boljšega razumevanja sebe in drugih. Salsa je celota glasbe in plesa, ki izhaja iz karibskega otočja. Sprostite se še vi ob plesu in masaži.
Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana
041 393 632
Več o ponudbi

Klub Salsa Libre  v Ljubljani razveseljuje svoje stranki z različnimi masažami, med katerimi je najbolj znana njihova tajska masaža. Ta blagodejno vpliva na telo in duha, prinaša občutek sprostitve, hkrati pa ima številne zdravilne učinke. Budov zdravnik Dživaka Kumar Bakča naj bi v Indiji razvil tajsko masaža pred več kot 2500 leti. Izvirne ajurvedske tehnike so domnevno prinesli na Tajsko iz Indije budistični svečeniki v 3. st. pred našim štetjem. Terapevti z rokami, stopali in komolci masirajo telesne kanale in točke na telesu, skozi katere se pretaka prana – življenska sila. Masaža obsega veliko nežnega raztezanja, upogibanja in vlečenja, kar izboljša energetski pretok v telesu ter s tem dviguje imunski sistem ter dobro počutje.

V našem paketu lahko izbirate med tajsko, tui-na masažo ali masažo oceanov. Izberete pa si lahko tudi kranio-sakralne terapije in vadbo pomlajevanja.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete tajsko masažo ALI tui-na masažo ALI pacific bodywork – masažo oceanov (60 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete pacific bodywork – masažo oceanov ALI tajsko masažo (120 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete tri tretmaje kranio-sakralne terapije. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete vadbo pomlajevanja (vaje) in pacific bodywork –masaža oceanov (90 min). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pred masažo se z maserjem posvetujte o morebitnih alergijah, bolečinah in zdravstvenih težavah.
  • Odsvetujemo uživanje težke hrane 2 uri pred masažo.
  • Rezervacija je potrebna 7 dni prej.
  • Potrebna je rezervacija preko telefona.
klima
masaža
parkirišče
skupinske vadbe
welness
wi-fi
60 min tajska masaža ali tui-na masaža ali pacific bodywork-masaža oceanov
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

39,80

120 min masaža oceanov-pacific bodywork ali tajska masaža
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

78,80

3 tretmaji kranio-sakralne terapije
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

78,80

Vadba pomlajevanja (vaje) & masaža oceanov (90 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu

129,80

Prijava
Open popup