NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Si, kar doživiš!

Masažni studio Freia

Sprostite svoje telo in duha z vrhunskimi tretmaji in storitvami

Kozmetično-masažni studio Freia je prostor, kjer se um in telo lahko umirita ter spočijeta od napornega vsakdanjika. Njihov holističen pogled na zdravje se izraža predvsem skozi individualno prilagojene terapevtske storitve. Tretmaji temeljijo na naravnem in strokovnem pristopu v kombinaciji s posebej izbrano vrhunsko kozmetiko. Izbirate lahko med terapevtskimi, klasičnimi in sprostitvenimi masažami, anticelulitnimi terapijami, specialnimi negami obraza, permanentnim lakiranjem nohtov, liftingom trepalnic in še in še.
klima
masaža
parkirišče
romantični dogodek
Partizanska ulica 28, 2360 Radlje ob Dravi
040 799 230
Več o ponudbi

Kozmetično-masažni studio Freia se nahaja v Radljah ob Dravi na Koroškem in nudi prostor, kjer se um lahko umiri in spočije od napornega vsakdanjika. Že vrsto let ponujajo profesionalne tretmaje in storitve v kombinaciji s posebej izbrano vrhunsko kozmetiko. Njihov holističen pogled na zdravje se izraža predvsem skozi individualno prilagojene terapevtske storitve. Vsakemu posamezniku se posvetijo posebej in mu izdelajo program, ki je zanj najbolj optimalen. Kvalitetno izvedeni tretmaji so predvsem posledica izobraževanj s področja fizioterapije, psihoterapije, wellnessa, kozmetike in masaž, tako klasičnih kot tudi japonskih, indijskih in drugih, ki jih združujejo v celoto. Zavedajo se dejstva, da dober maser ne pozna le pravih tehnik in gibov, temveč se ves čas osebnostno razvija in krepi. Le tako lahko pridobi energijo in moč, ki jo nato razdaja skozi svoje dlani. Poleg masaž ponujajo tudi vrhunske nege obraza in telesa z organsko kozmetiko, ki zagotavlja najboljše rezultate na naraven način.

Izbirate lahko med različnimi terapevtskimi, klasičnimi in sprostitvenimi masažami, anticelulitnimi terapijami, oblogami, specialnimi negami obraza, raznimi manikirami, permanentnim lakiranjem nohtov, depilacijami, liftingom trepalnic itd.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Nega v spa centru” prejmete sprostitveno masažo in urejanje obrvi ALI sprostitveno masažo hrbta ALI mini manikuro in permanentno lakiranje ALI individualno svetovanje in tretma mederoterapije. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Masaža in wellness” prejmete vlažilno nego obraza, oblikovanje obrvi in svetovanje za nadaljnjo nego doma ALI nego občutljive kože, oblikovanje obrvi in svetovanje za nadaljnjo nego doma ALI nego mastne in nečiste kože, oblikovanje obrvi in svetovanje za nadaljnjo nego doma ALI sprostitveno masažo z vulkanskimi kamni (60 min) ALI mini manikuro, permanentno lakiranje in depilacijo nog do kolen. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Masaža in wellness LUX” prejmete antiage nego in masažo glave ALI diamantni piling in oblikovanje obrvi ALI lifting trepalnic ALI masažo z vulkanskimi kamni (60 min) in nego obraza. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Lepotna nega in sprostitev” prejmete sprostitveno masažo z vročimi kamni in vlažilno nega obraza za vse vrste kože (za 1 osebo) ALI razstrupljanje telesa (90 min) in mederoterapijo (za 1 osebo) ALI klasično masažo za 2 osebi (60 min).
  • V darilnem paketu “Harmonija lepotnih tretmajev” prejmete paket 5 tretmajev mederoterapije in individualno svetovanje (za 1 osebo) ALI sprostitveno masažo z vulkanskimi kamni (60 min), nego obraza (75 min), Freia manikuro in permanentno lakiranje s shellacom (za 1 osebo) ALI lifting trepalnic (yumi lashes), mini manikuro, permanentno lakiranje in depilacijo (bikini, pazduhe, noge do kolen) ALI sprostitveno masažo celega telesa + nega obraza zanjo in zanj (za 2 osebi).
  • V darilnem paketu “Bogastvo gora, sonca in morja” prejmete paket 8 tretmajev mederoterapije in individualno svetovanje (za 1 osebo) ALI 1x razstrupljanje telesa (90 min), 2x anticelulitna obloga (60 min) in 3x mederoterapija (za 1 osebo) ALI razvajanje za 2 osebi: sprostitvena masaža po izbiri, nega obraza zanj (60 min) in zanjo (po izbiri in posvetu), terapevtska masaža hrbta zanj in sprostitvena masaža obraza in glave zanjo (90 min).
Ponudba prisotna na produktih:
Sprostitvena masaža + urejanje obrvi ALI
Sprostitvena masaža hrbta ALI
Mini manikira + permanentno lakiranje ALI
Individualno svetovanje + mederoterapija
Velja za 1 osebo, potrebna je rezervacija

29,99

Vlažilna nega obraza + oblikovanje obrvi ALI nega občutljive kože + oblikovanje obrvi ALI nega mastne kože + oblikovanje obrvi ALI masaža z vulkanskimi kamni (60 min) ALI mini manikira + permanentno lakiranje + depilacija nog do kolen, za 1 osebo

44,99

Antiage nega + masaža glave ALI
Diamantni piling + oblikovanje obrvi ALI
Lifting trepalnic ALI
Masaža z vulkanskimi kamni (60 min) + nega obraza
Velja za 1 osebo, potrebna je rezervacija

64,99

Masaža z vročimi kamni + vlažilna nega obraza ALI razstrupljanje telesa + mederoterapija (za 1 osebo) ALI
Klasična masaža v dvoje (za 2 osebi)
Potrebna je rezervacija

89,99

8x mederoterapija + svetovanje ALI razstrupljanje telesa + 2x anticelulitna obloga + 3x mederoterapija (za 1 osebo)
Razvajanje za dva (za 2 osebi)
Potrebna je rezervacija

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo