Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Medivia Center

Center za preprečevanje in zdravljenje debelosti

V Medivia Centru želijo svojim pacientom približati konkretne informacije o prehrani kot zelo mladi znanosti in o tem, kako bodo sami lahko presojali o pravilni prehrani. Svoje znanje, ki ga bodo posredovali vsakemu pacientu, želijo spremeniti v življenjski slog, ki bo podpiral tudi ustrezno zdravstveno stanje posameznika.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Dragutina Mandla 7, 10000 Zagreb, Hrvaška
031 200 000
Več o ponudbi

Vizija Centra Medivia je postati prepoznaven in konkurenčen na trgu z izvajanjem multidisciplinarnega principa zdravljenja v širokem spektru dela z bolniki. Z multidisciplinarnim pristopom in sinergijo diagnostike, prehrane, kondicijske vadbe in neinvazivnega zdravljenja v celoti izpolnijo vse vidike, potrebne za ustrezno zdravljenje in izboljšanje zdravja.

Primarno poslanstvo Centra za preprečevanje in zdravljenje debelosti Medivia je zagotavljanje najvišje kakovosti zdravstvenih storitev z multidisciplinarnim pristopom k zdravljenju različnih kliničnih stanj. K nadzoru in zdravljenju pacienta pristopajo glede na individualne potrebe, s polno pozornostjo, strokovnim znanjem in zaupanjem.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete zdravljenje nohtov rok s permanentnim lakom in nail artom. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete 30-minutno medicinsko refleksoterapijo in 45-minutno medicinsko delno ali endermološko masažo. Ponudba velja za 1 ali 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 15-minutni spa tretma in tretma nadlakti – limfna drenaža, aparaturna tlačna terapija. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete tečaj nordijske hoje, skupinske treninge nordijske hoje 3x tedensko po 60 minut 30 dni, paket zdravljenja – limfna drenaža, aparaturna tlačna terapija in globoka mišična dekontrakcija. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatne informacije:

  • Izogibajte se obilnim obrokom 2 uri pred masažo.
  • Pred masažo se posvetujte z maserjem o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah ali bolečinah.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 3 dni prej po telefonu ali e-mailu.
Ponudba prisotna na produktih:
Zdravljenje nohtov rok s permanentnim lakom in nail artom
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni prej

29,99

30-minutna medicinska refleksoterapija
45-minutna medicinska delna ali endermološka masaža
Velja za 1 ali 2 osebi
Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni prej

44,99

15-minutni spa tretma
Tretma nadlakti - limfna drenaža, aparaturna tlačna terapija
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo