Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Merkur Lifestyle

Popolna izkušnja osebnega dobrega počutja

V širšem centru Zagreba se nahaja Wellness center Merkur Lifestyle, ki svojim strankam preko individualnih programov in manjših skupin ponuja popolnoma novo izkušnjo wellness zdravljenja – izkušnjo wellness lifestyle storitev, prilagojenih hitremu življenjskemu slogu in posebnim zahtevam. Wellness center zagotavlja popolno izkušnjo dobrega počutja na enem mestu.
klima
masaža
parkirišče
wi-fi
Ulica Ljudevita Posavskog 31
01 6381 160
Več o ponudbi

Poslanstvo wellness centra Merkur Lifestyle je z razvojem kakovostnih in inovativnih programov postati prva izbira za wellness in priljubljen kraj za sprostitev. Visokokakovostni in inovativni programi ponujajo individualen pristop do vsake stranke in njenih potreb, tipa in stanja kože obraza in telesa. V wellness centru lahko stranka izbere vrhunske tretmaje svetovno znanih kozmetičnih podjetij Vinoble Cosmetics iz Avstrije in Babor iz Nemčije, popolnoma v skladu s tipom in potrebami kože.

Vsi tretmaji so prilagojeni tako ženskam kot moškim. S pomočjo kompetentne in izkušene ekipe Merkur Lifestyle s svojimi posebej ustvarjenimi programi in visokokakovostnimi zdravstvenimi storitvami svojim strankam zagotavljajo hranljive tretmaje za dušo in telo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete refleksoterapijo stopal (30 min) ALI vinoble masažo obraza, vratu in dekolteja (30 min) ALI športno masažo (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete aromaterapevtsko masažo telesa (60 min) ALI spa ritual rok in stopal (40 min) ALI vinoble osnovno nego telesa (30 min), manikura (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete vinoble relax ritual za telo (60 min), pedikuro (30 min) ALI vinoble relax ritual za telo (60 min), manikuro (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Harmonija lepotnih tretmajev« prejmete vinoble exclusive ritual telesa z masažo (90 min), vinoble osnovno nego obraza (30 min) ALI vinoble exclusive ritual telesa z masažo (90 min), vinoble flash nega obraza (20 min) ALI vinoble exclusive ritual telesa z masažo (90 min), vinoble nega oči (20 min). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatne informacije:

  • Izogibajte se obilnim obrokom 2 uri pred masažo.
  • Pred masažo se posvetujte z maserjem o morebitnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah ali bolečinah.
  • Potrebna predhodna rezervacija vsaj 4 dni prej po telefonu ali e-mailu.
Ponudba prisotna na produktih:
Refleksoterapija stopal (30 min) ALI vinoble masaža obraza, vratu in dekolteja (30 min) ALI športna masaža (30 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija vsaj 4 dni prej

29,99

Aromaterapevtska masaža telesa (60 min) ALI spa ritual rok in stopal (40 min) ALI vinoble osnovna nega telesa (30 min), manikura (30 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija vsaj 4 dni prej

44,99

Vinoble relax ritual za telo (60 min), pedikura (30 min) ALI vinoble relax ritual za telo (60 min), manikura (30 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna je rezervacija vsaj 4 dni prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo