Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Lambergh, Begunje na Gorenjskem

Harmonija okusov, ki vas bo popolnoma prevzela

Lambergh, Château & Hotel, prenovljen renesančni dvorec, ki ponuja prečudovit pogled na grajski park, zelene travnike in Julijske Alpe. Omogoča vam nastanitev v moderno opremljenih sobah in suitah. Odličnim kulinaričnim užitkom se lahko sproščeno predate v ambientalno razgibani restavraciji s kavarno. V ponudbi so tradicionalne jedi s pridihom sodobnih kuharskih prijemov. Harmonija okusov se dopolni z žlahtno kapljico iz njihovega bogatega repertoarja vin.
Dvorska vas 37 a, 4275 Begunje na Gorenjskem
08 200 50 00
Več o ponudbi

Lambergh, Château & Hotel sestavljata modern butični hotel in prenovljen dvorec iz 11. stoletja.  Nahaja se na čudoviti lokaciji v pravljični gorenjski vasici Dvorska vas v bližini Radovljice. Nudi 32 sodobno opremljenih sob in 2 ekstravagantni suiti, intimno restavracijo in kavarno ter 4 kongresne dvorane. Odlične kulinarične užitke vam nudi ambientalno razgibana Restavracija Lambergh, kjer vam ponujajo tradicionalne jedi s pridihom sodobnih kuharskih prijemov. Harmonija okusov se dopolni z žlahtno kapljico iz njihovega bogatega repertoarja slovenskih in tujih vin. Po obilnem kosilu se lahko odpravite na sprehod po grajskem parku ali pa se prepustite šumenju listja in vonju gozda na terasi kavarne.

V našem paketu lahko izbirate med 3 ali 4 hodnim menijem, lahko pa se odločite tudi za romantično večerjo v dvoje, kjer bosta ambient in izvrstna hrana poskrbela za nepozabno doživetje. Poleg naše ponudbe vam v pritličju ponujajo tudi butični wellness & spa center z bazenom, savnami in pestrim programom za nego telesa.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete 3 hodni meni (kosilo ali večerja). Ponudba velja za 2 osebi.
  • V paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 4 hodni meni (kosilo ali večerja) in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Potrebna je rezervacija 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
parkirišče
restavracija
restavracija v hotelu
romantični dogodek
skupine
terasa
3 hodni meni (kosilo ali večerja)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej

39,80

4 hodi meni (kosilo ali večerja) + pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej

79,80

Prijava
Open popup