Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Otroški park Bumbar, Maribor

Družinska dogodivščina za najmlajše in njihove starše

Dobrodošli v svet dogodivščin, kjer se lahko vaši najmlajši zabavajo na toboganih in igralih. Bumbar park je največji pokriti otroški park v Sloveniji, namenjen sproščeni zabavi za otroke. Glavni gostitelj je Bumbar, prijazna maskota, ki velja za velikega prijatelja otrok. Starši se lahko skupaj z otroci zabavajo v družinskih dvobojih in igralnih avtomatih. Tudi lakote se ni potrebno bati, saj jo bo hitro pregnala odlična pica.
Miklavčeva ulica 5, 2000 Maribor
051 619 142
Več o ponudbi

Bumbar park v Mariboru je največji pokriti otroški park v Sloveniji, namenjen sproščeni zabavi za otroke in starše. Glavni gostitelj v parku je Bumbar, prijazna maskota, ki velja za velikega prijatelja otrok. Bumbar park za otroke in za njihove družine prireja otroške zabave in rajanja ob vseh možnih priložnostih; za konec počitnic, pust, začetek spomladi, proslavljanje jeseni, za Božička in številne druge priložnosti. Seveda rajajo tudi takrat, kadar ni posebnega razloga za rajanje, saj za otroško zabavo ni potreben noben poseben razlog. Animatorji v parku z otroki tudi plešejo, pojejo, skačejo in se igrajo »tisoč igric«.

Bumbar park se razteza na več kot 2.000 m2 pokritih in 2.500 m² zunanjih površin. Prekrit je z igrali za otroke, stare do 14 let. Medtem ko otroci uživajo v svetu dogodivščin, se lahko starši sproščajo v udobju Bum bara, kjer si lahko privoščijo pijačo ali pa uživajo v številnih dodatnih aktivnostih. V baru nudijo tudi uporabo brezžičnega interneta ter pestro izbiro knjig in revij za vse okuse. Seveda pa se lahko s svojimi navihanci skupaj zabavajo v družinskih dvobojih ali na igralnih avtomatih.

V naši ponudbi lahko prejmete

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete dve vstopnici za otroka, dve pici in dve kokakoli. Odrasli imajo prost vstop v park. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Šport za aktivne« prejmete štiri vstopnice za otroka, štiri pice in štiri kokakole. Odrasli imajo prost vstop v park. Ponudba velja za 4 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno obleko in obutev.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 1 dan prej.
animacija
bar-lokal
lepa narava
otroci
otroska-igrala-zunanja
parkirišče
Dve vstopnici za otroka + dve pici + dve kokakoli
Odrasli imajo prost vstop v park
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej

24,80

Štiri vstopnice za otroka + štiri pice + štiri kokakole
Odrasli imajo prost vstop v park
Velja za 4 osebe
Potrebna rezervacija 1 dan prej

49,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo