Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
Podari nepozabno doživetje!

Apartmaji Lipov gaj, Terme Lendava

Popolna priložnost za aktivne družinske počitnice

Apartmajsko naselje Lipov gaj leži v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Terme Lendava in skupaj s Hotelom Lipa ustvarja dvorišče, na katerem je gostom na voljo celotna športno-rekreativna ponudba. Apartmaji so idealna izbira za družine, ki potrebujejo več prostora, pa tudi za vse tiste, ki si želijo več neodvisnosti. Gostje hotelskega naselja Lipov gaj imajo pri koriščenju wellness storitev posebne ugodnosti.
Tomšičeva 2a, 9220 Lendava
02 577 41 00
Več o ponudbi

Apartmaji Lipov gaj so apartmajsko naselje, ki leži v neposredni bližini zdraviliškega kompleksa Terme Lendava in spada pod hotelsko verigo Sava hotels resort. Prostorni apartmaji so idealna izbira za družine, ki potrebujejo več prostora, pa tudi za vse tiste, ki si želijo več neodvisnosti.

Gostje Hotelskega naselja Lipov gaj imajo pri koriščenju wellness storitev posebne ugodnosti. Na voljo so jim tudi storitve Term Lendava, kjer izvira parafinska termalna voda. Ta pomaga lajšati nekatere zdravstvene tegobe, znana pa je tudi po blagodejnih učinkih na kožo. Terme Lendava nudijo s svojo razgibano okolico številne možnosti za aktiven oddih. Od kratkih in daljših izletov po vinorodnih goricah, kolesarskih izzivov do raznih posamičnih in ekipnih športnih aktivnosti, nočnega kopanja ob petkih in sobotah ter plesnih večerov ob živi glasbi.

V naši ponudbi lahko prejmete 2 nočitvi s polpenzionom v apartmaju, razvajate se lahko tudi z neomejenim vstopom v terme.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete 2 nočitvi s polpenzionom v apartma studiu (2+1), neomejen vstop v terme z edinstveno parafinsko termalno vodo in celodnevno kopanje na dan odhoda. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • V primeru obiska kopališča ne pozabite kopalk in brisače.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila ali telefona.
glasba-v-zivo
klima
kolesarska pot
lepa narava
otroci
parkirišče
plavanje
pohodi
welness
wi-fi
Dve nočitvi s polpenzionom v studio apartmaju
Neomejen vstop v terme z edinstveno parafinsko termalno vodo
Celodnevno kopanje na dan odhoda
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo