Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Koča Zlatica, Velika Planina

Planšarski dopust na najbolj popularni planini v Sloveniji

Velika planina v Kamniških Alpah ponuja možnost sprostitve, tišine, pogleda na gore, pohodništva in smučanja. Tukajšnje koče imajo edinstveno arhitekturo, podobno pastirskim kočam. V prostorni koči boste deležni udobja lastnega doma.
Velika Planina 96, 1241 Kamnik
041 682 055
Več o ponudbi

Velika planina je ime idilične visokogorske planote v Kamniško-Savinjskih Alpah, ki se razprostira na povprečni višini okoli 1500 nadmorske višine z najvišjim vrhom Gradišče. Velja za eno izmed redkih ohranjenih planšarskih naselij te velikosti v Evropi. Prepoznavna je po tipični arhitekturi in številnih znamenitosti. Tam si lahko ogledate pastirsko naselje, kapelo Marije Snežne, jamo Vetrnice in Dovja Griča, Preskarjev muzej … Okusite lahko tipične planinske lokalne jedi, kot so skutni štruklji, kislo mleko in žganci ter razne jedi na žlico.

Koča ponuja dostop s smučmi do vrat in shrambo za smučarsko opremo. Dvosedežnica je oddaljena 1,1 kilometer, nihalka do Velike Planine pa je 2,5 kilometra stran. Na voljo je tudi jedilni prostor, kuhinja s pečico in hladilnikom ter zasebna kopalnica s prho. Za brisače in posteljnino je poskrbljeno. Koča ponuja tudi savno in teraso. Ob pijači lahko uživate v baru v sklopu nastanitve, kjer nudijo tudi prigrizke.

 

Kaj prejmete v paketu:

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom in najem krpelj za hojo po snegu (pozimi) ter ležalnika (poleti). Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Priporočamo udobno obleko in obutev.
lepa narava
panorama
pohodi
prenočišča
romantični dogodek
savna
smučanje
terasa
1 nočitev z zajtrkom
Velja za 2 osebi
Pozimi brezplačen najem krpelj za hojo po snegu, poleti pa ležalnikov za posedanje na terasi pred kočo

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo