Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Excellence partner

Terme Vivat

Aktiven in zdravilen oddih v Moravskih Toplicah

Iz globin termalnih vrelcev Term Vivat, ki so del kompleksa Hotela Vivat**** Superior, izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda. Privoščite si neskončno zabavo v ogromnem bazenskem kompleksu z notranjimi in zunanjimi bazeni, za popolno sprostitev telesa in duha pa se podajte v svet savn, ki obsega od finskih, turških, infra, zeliščnih in tilarium savn, zunanji bazen za knajpanje ter prostorna počivališča.
hotel
masaža
notranji bazen
otroci
parkirišče
plavanje
restavracija
savna
welness
wi-fi
zunanji bazen
Ulica ob igrišču 3, 9226 Moravske Toplice
02 538 21 00
Več o ponudbi

Terme Vivat so del kompleksa Hotela Vivat**** Superior, ki se nahaja v Moravskih Toplicah. Iz globin njihovih termalnih vrelcev izvira edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda.

Bazenski kompleks term obsega cca. 2.000 m2 vodnih površin z notranjimi in zunanji bazeni. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom s termalno vodo, whirpoole in otroški bazen. Ločeni notranji bazenski kompleks, z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen izključno odraslim osebam za popolno sprostitev v čudovitem bazenskem okolju. V zunanjem delu bazenskega kompleksa se nahaja olimpijski bazen s termalno vodo, natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.

V sklop termalnega kompleksa sodijo tudi bazenske restavracije, wellness center Vivat in kozmetični ter frizerski salon. Svet savn obsega notranje in zunanje savne, od finskih, turških, infra, zeliščnih in tilarium savn, zunanji bazen za knajpanje ter prostorna počivališča, kjer boste spoznali kulturo savnanja za sprostitev misli in lepoto telesa in duha.

V naših paketih prejmete vstop v bazenski kompleks in svet savn. Ponudba je popolna za vse, ki si želijo vodne zabave in razvajanja.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 4-urno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih Term Vivat in 4-urni vstop v svet notranjih in zunanjih savn. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete 4-urno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih Term Vivat in 4-urni vstop v svet notranjih in zunanjih savn. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke in brisačo.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
4-urno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih Term Vivat in
4-urni vstop v svet notranjih in zunanjih savn
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

4-urno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih Term Vivat in
4-urni vstop v svet notranjih in zunanjih savn
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Zlata masaža
Obrazna peel-off maska Gold (40 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo