Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Terme Vivat, Moravske Toplice

Aktiven in zdravilni oddih v Moravskih Toplicah

Terme Vivat se nahajajo v Severovzhodnem delu Slovenije v idilični vasici v Moravskih Toplicah in vam nudijo udobje za aktiven in sproščujoč oddih. V Hotelu Vivat**** superior vam je na voljo bazenski kompleks z zdravilno belo in črno termalno vodo, svet savn, wellness center, salon tajskih masaž, bari in restavracije. Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplim objemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurske kulinarike.
Ulica ob igrišču 3, 9226 Moravske Toplice
02 538 21 00
Več o ponudbi

Hotel Vivat je sodoben hotel s štirimi zvezdicami, ki gostom ponuja udobje za sproščujoč in hkrati aktiven oddih. Nahaja se v Moravskih Toplicah in nudi 89 sob, med katerimi so dvoposteljne, suite in prestige sobe. Vse sobe so klimatizirane, imajo LCD-televizijo, telefon, wi-fi, mini bar, sef, kopalnico s prho, wc-jem ter sušilcem za lase.

Poleg tega se v hotelu nahaja glavna restavracija Vivat, ala carte restavracija Vita z zunanjo teraso, salon tajskih masaž, konferenčne dvorane, lepotni estetski studiofitnes center in zobozdravstvena ambulanta. Celotni hotel je povezan s termalnim kompleksom, kjer se na površini 2.000 m2 nahajajo notranji in zunanji bazeni, polnjeni z edinstveno zdravilno belo in črno termalno vodo. V sklop termalnega kompleksa sodijo tudi bazenske restavracije, wellness center Vivat in kozmetični ter frizerski salon. Ponudba je primerna za vse tiste, ki si želite raznovrstno ponudbo.

V naših paketih lahko izbirate med kopanjem v zunanjih in notranjih bazenih Term Vivat. Popolno razvajanje pa boste doživeli v medeno mlečni kopeli.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete 4-urno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih Term Vivat in 4-urni vstop v svet notranjih in zunanjih savn. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najboljše dobrote in užitki« prejmete 4-urno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih Term Vivat in 4-urni vstop v svet notranjih in zunanjih savn. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke in brisačo v primeru obiska term.
  • Potrebna je rezervacija 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • V restavraciji predhodno opozorite  na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
hotel
masaža
notranji bazen
otroci
parkirišče
plavanje
restavracija
savna
welness
wi-fi
zunanji bazen
4-urno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih Term Vivat in
4-urni vstop v svet notranjih in zunanjih savn
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

4-urno kopanje v notranjih in zunanjih bazenih Term Vivat in
4-urni vstop v svet notranjih in zunanjih savn
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

39,80

Prijava
Open popup