Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Hotel Phoenix, Zagreb

Hrvaška kombinacija elegance in sprostitve

Privoščite si odmor v elegantnem in luksuznem hotelu Phoenix, ki se nahaja v vzhodnem delu Zagreba. Sobe so opremljene moderno in s kančkom elegance, ki zadovolji še tako zahteven okus. Hotelska restavracija Maestro vas vabi na popotovanje okusov, kjer boste uživali v okusih domače kuhinje. Razvajate se lahko v wellnessu, ki obsega savno, masažno kad in bazen s protitokom, ali pa uživate v spektakularnih doživljajih rajskih okusov z družino ali boljšo polovico.
Sesvetska cesta 29, 10360 Zagreb, Hrvaška
00385 1 2006 333
Več o ponudbi

Hotel Phoenix se nahaja v Zagrebu, za svoje goste pa organizira tudi prevoze po posebnih cenah, zatp je še posebej dostopen tudi za Slovence. V hotelu lahko izbirate med klasično, elegance, romantic ali deluxe sobo, ki jo lahko po naročilu tudi romantično okrasijo. Poleg nočitev vam ponujajo tudi prostore za poroke in ostale večje dogodke. V hotelski restavraciji Maestro za vsakega gosta poskrbijo in tako zadovoljijo še tako zahtevne okuse. Gostom hotela je na voljo tudi wellness in spa center s široko paleto ponudbe. Poleg hotelske ponudbe je na voljo razkošen wellness, hotel pa se pridružuje »zelenim hotelom«, ki skrbijo za goste in okolico po najvišjih ekoloških standardih.

V naši ponudbi lahko izbirate med eno ali dvema nočitvama v sobi z romantično dekoracijo, zajtrkom, gurmansko večerjo in wellness doživetji. Ravno tako lahko obiščete tudi fitnes in naredite nekaj zdravega za svoje telo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev v dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk, romantično ali gurmansko večerjo, koriščenje wellness in spa centra za 120 minut, koriščenje fitnes centra in 20% popusta na masaže in nege obraza. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi v dvoposteljni sobi,  samopostrežni zajtrk, romantično ali gurmansko večerjo s 5-hodnim menijem, dva vstopa v  wellness in spa relax za 120 minut, koriščenje fitnes centra in 20 % popusta na masaže in nege obraza. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Pravljični vikend« prejmete nočitev v dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk, romantično ali gurmansko večerjo, koriščenje wellness in spa centra za 120 minut, koriščenje fitnes centra in 20 % popusta na masaže in nege obraza. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Izogibajte se močnejši hrani 2 uri pred lepotnimi tretmaji.
  • Rezervacija je potrebna 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
  • Pred masažami se s terapevtom posvetujte o morebitnih alergijah, bolečinah in zdravstvenih težavah.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
fitnes
hotel
masaža
parkirišče
prenočišča
restavracija v hotelu
romantični dogodek
televizija
welness
wi-fi
1x nočitev v dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk + romantična ali gurmanska večerja
Wellness in spa center (120 min), fitnes + 20% popust na masaže in nege obraza
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej

127,80

2x nočitev v dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk + romantična ali gurmanska večerja (5-hodni meni) + 2x wellness in spa relax (120 min), fitnes + 20% popusta na masaže in nege obraza
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej

219,80

1x nočitev v dvoposteljni sobi, samopostrežni zajtrk + romantična ali gurmanska večerja
Wellness in spa center (120 min), fitnes + 20% popust na masaže in nege obraza
Velja za 2 osebi, rezervacija 3 dni prej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo