Spletna trgovina deluje normalno, vsa darila naročena do 12. ure bodo odposlana še isti delovni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Grand Hotel Primus, Terme Ptuj

Razvajanje v slogu starih Rimljanov

V najstarejšem slovenskem mestu se nahaja udoben hotel, Grand Hotel Primus. Tukaj si lahko privoščite razvajanje v slogu starih Rimljanov. Že nekdanji rimski vojskovodja Mark Antonij Primus je vedel, kako se prepuščati užitkom. Prepustite se masažam v wellness centru, zaplavajte v intimnem vzdušju bazena in uživajte v individualnih savna suitah. Hotelski kuharski mojstri pripravljajo kulinarične dobrote iz lokalnih sestavin, ki so pripravljene po receptih iz daljne preteklosti.
Pot v Toplice 9, 2251 Ptuj
02 749 45 00
Več o ponudbi

Grand Hotel Primus se nahaja na Ptuju in je sodoben, srednje velik hotel s štirimi zvezdicami, ki razpolaga s 119 sobami. Bivate lahko v prijetno in udobno opremljenih sobah ter suitah z najsodobnejšo opremo. Zahtevnejšim so na voljo superior sobe, te odlikuje večje udobje in možnost termalnih kopeli v sobi, saj imajo kadi poleg navadne tudi pipo s termalno vodo. Posebnost hotela so trije luksuzni predsedniški apartmaji, ki vam poleg vsega udobja omogočajo tudi razvajanje v lastni finski savni in masažnem bazenu pod stekleno kupolo, ob večerih pa romantične zvezdne razglede z velike terase.

Hotelski kuharski mojstri za vas pripravljajo kulinarične dobrote, ki so pripravljene po receptih iz daljne preteklosti z uporabo lokalnih in sezonskih sestavin. Za vse tiste, ki skrbite za svoje telo, je na voljo program Bodimo fit. Drugemu tipu gostov je namenjeno Golf igrišče Ptuj. Ob hotelu se nahaja velik termalni vodni park z olimpijskim bazenom za male in velike uživače.

V naši ponudbi lahko prejmete nočitev z zajtrkom in uživate tako v hotelskih bazenih kot v bazenih Termalnega Parka. Doživite pravljico in uživajte v slogu starih Rimljanov.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev z zajtrkom, neomejeno kopanje v hotelskih bazenih Vespasianus, vstop v bazene in savne Termalnega Parka (2x dnevno) in možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete nočitev z zajtrkom, neomejeno kopanje v hotelskih bazenih Vespasianus, vstop v bazene in savne Termalnega Parka (2x dnevno) in možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke za obisk bazenov.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila ali telefona.
  • Rezervacija je potrebna 2 dni prej.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.

 

golf
hotel
klima
masaža
parkirišče
plavanje
prenočišča
restavracija v hotelu
savna
terasa
welness
wi-fi
Nočitev z zajtrkom, neomejeno kopanje v hotelskih bazenih Vespasianus, vstop v bazene in savne Termalnega Parka (2x dnevno), možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda, animacija po programu
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

219,80

Nočitev z zajtrkom, neomejeno kopanje v hotelskih bazenih Vespasianus, vstop v bazene in savne Termalnega Parka (2x dnevno), možnost celodnevnega kopanja na dan odhoda, animacija po programu
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo