Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Dvor Tacen pod Šmarno Goro

Oaza miru, ki združuje lepoto in zgodovino

Dvor Tacen je oaza miru, kjer sta lepota in zgodovina združeni v toplem in domačem vzdušju. Sobe tega butičnega hotela nudijo posebno udobje, kjer si preteklost in prihodnost podajata roki. Dvor vam ponuja intimnost in sproščenost. Okusno opremljene luksuzne sobe v prelepi, tradicionalno zgrajeni hiši, vam nudijo diskretnost in udobje. Na vrtu, ki nudi pogled na reko Savo, se boste lahko sprostili in pozabili na naporen vsakdan.
lepa narava
panorama
parkirišče
prenočišča
restavracija
vinska karta
Pot sodarjev 2, 1000 Ljubljana
08 205 56 11
Več o ponudbi

V Ljubljani, natančneje v Tacnu pod Šmarno goro, se nahaja Dvor Tacen – oaza miru, kjer sta lepota in zgodovina združeni s toplino dobrodošlice in domačim vzdušjem. Le nekaj minut je oddaljen od centra Ljubljane, kjer se nahajajo glavne znamenitosti. Sobe tega butičnega hotela nudijo posebno udobje, kjer si preteklost in prihodnost podajata roki. V okusno opremljenih luksuznih sobah, v prelepi, tradicionalno zgrajeni hiši v osrčju pristnega naravnega bogastva Tacna nudijo gostom diskretnost in udobje. Na vrtu ob dvoru, ki nudi pogled na reko Savo, se boste lahko sprostili in pozabili na neprestano borbo s časom, ki jo narekuje današnje urbano življenje.

V naši ponudbi lahko prejmete nočitev z zajtrkom v luksuzni sobi Deluxe. Dodatno vas bodo razvajali še z vinom ali s penino ter tako poskrbeli, da boste doživeli nepozaben in sproščujoč oddih.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev v Deluxe sobi z zajtrkom in 0,5 l vina ali penine. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V gostilni predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
  • Rezervacija je potrtebna 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Prenočitev z zajtrkom (Deluxe soba) in ½ litra vina ali penine
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej po telefonu

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo