Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Vile Park, Portorož

Pričarajte si morski oddih po vašem okusu

Hotel Vile Park je del hotelskega naselja St. Bernandin med Piranom in Portorožem. Ponuja več restavracij in dostop do vodnega parka Laguna Bernardin ter plaže z zunanjimi bazeni. Vile so povezane s prijetno nakupovalno ulico z živahnimi bari, hotel pa je primeren tudi za domače ljubljenčke. V restavraciji Taverna Mediteran pripravljajo jedi italijanske kuhinje, v restavraciji Barka s teraso ob morju pa strežejo morske specialitete.
Obala 2, 6320 Portorož
031 200 000
Več o ponudbi

Hotel Vile Park v Portorožu s 4 vilami se nahaja v sklopu hotela Histrion, le korak stran od morja. Hotel nudi zasebno plažo, zunanji bazen in dostop v notranje bazene hotela Histrion. Sobe so zgrajene okoli ruševin zvonika cerkve Sv. Bernardina, nekatere izmed njih nudijo balkon. V sklopu hotela najdete še otroška igrala in mini club za vaše otroke, hotel pa je prijazen tudi malim hišnim ljubljenčkom.

Kot del  hotelskega naselja St. Bernardin hotel povezuje 5 vil z 216 sobami. Brezžična internetna povezava je dostopna v vseh sobah, gostje lahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču, vile pa povezuje prijetna nakupovalna ulica s številnimi bari in restavracijami ter z dostopom do vodnega parka Laguna Bernardin, ki velja za največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. Posebnosti hotela sta zajtrk in večerja v hotelu Histrion, od koder boste imeli neposreden dostop v morski park Laguna Bernardin, Wellness Laguna in Casino Bernardin.

V naši ponudbi prejmete nočitev z zajtrkom v eni izmed standardnih dvoposteljnih sob.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanje na deželi« prejmete nočitev z zajtrkom v standardni dvoposteljni sobi. Prost vstop v bazenski kompleks morski park Laguna Bernardin, prost vstop v igralni salon Casinò Bernardin, uporaba brezžičnega interneta, parkirni prostor, kupon v vrednosti 5 € za storitve  spa nad 30 €. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke, v kolikor boste obisk izkoristili za kopanje.
  • Ponudba ne velja julija in avgusta.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
bar-lokal
hotel
klima
parkirišče
plavanje
plaža
prenočišča
psi-dobrodosli
restavracija v hotelu
wi-fi
zunanji bazen
Nočitev z zajtrkom v standardni dvoposteljni sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta

99,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo