Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Ortenia, Podčetrtek

Pristni odnos z naravo v okolici eko kmetij

Užijte udobje eko apartmajev Ortenia v osrčju termalnega dela Slovenije. Ime izvira iz rajskega vrta, sestavljenega iz raznobarvnih hortenzij, ki so od nekdaj krasile pobočje pod Podčetrškim gradom. Grad je ohranjen in nadgrajen z idilično podobo eko apartmajev, ki so unikatni in drug od drugega drugačni. Bližnja okolica ponuja veliko možnosti za športne aktivnosti, rekreacijo ter raziskovanje kulturne in zgodovinske dediščine Kozjanskega.
Škofja Gora 36, 3254 Podčetrtek
040 373 331
Več o ponudbi

Eko posest Ortenia nudi 6 studio apartmajev ter vrsto skupnih prostorov za popestritev bivanja. Gostom želijo na najpristnejši način pričarati povezanost z naravo, medtem ko uživajo v popolnem bivalnem udobju. Ponujajo vrsto trajnostnih elementov, ki krasijo notranjost apartmajev, od glinenih ometov, kamna, masivnega pohištva, dekorativnih in funkcionalnih eko dodatkov do dodatkov iz narave ter z veliko transparentnostjo zunanjih sten, skozi katere se iz vseh strani projicira naravno okolje v bivalni prostor.

Svoje misli in telo lahko sprostite pri razvajanju v Spa centru Ortenia. Ponujajo zunanji masažni bazen za poletno osvežitev ali romantične trenutke v dvoje. Spa center nudi Infro ali finsko savno, krepčilno masažo ali zgolj počitek na blazinah. Nudijo tudi fitnes, ki je opremljen s profesionalnim sobnim kolesom in orbitrekom brez zunanjega napajanja, TRX trakovi za vadbo s pomočjo vzvoda in lastne teže, blazinami za jogo in drugimi manjšimi pripomočki za vzdrževanje psihofizične kondicije. Obiskovalcem želijo ponuditi kar največ, kar ponuja narava, zato kulinarično ponudbo črpajo iz okolice. Prisegajo na pridelke iz lokalnih kmetij, ki vas bodo vsako jutro pričakali v tradicionalni, ročno pleteni košari – Holandarica.

V naši ponudbi prejmete nočitev z zajtrkom, buteljko vina, košarico lokalnih dobrot iz okoliških eko kmetij, pijačo dobrodošlice, sladko presenečenje iz tovarne čokolade ter vstop v Spa center Ortenia in fitnes.

 

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev z zajtrkom (v sobi Inocentia ali Oriana) ALI nočitev z zajtrkom in buteljko vina (Azura, Herbaria, Lavanda, Rosa). Prejmete tudi košarico lokalnih dobrot iz okoliških eko kmetij, pijačo dobrodošlice, sladko presenečenje iz tovarne čokolade, ter vstop v Spa center Ortenia in fitnes. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke, v kolikor boste koristili bazen.
  • Ne pozabite na notranjo športno opremo, v kolikor boste koristili fitnes.
  • Priporočamo udobno obleko in obutev, če boste odšli na izlet v naravo.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 4 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila ali telefona.
apartmaji
EKO pridelane sestavine
fitnes
kolesarska pot
lepa narava
romantični dogodek
savna
welness
wi-fi
Nočitev z zajtrkom (Inocentia, Oriana) ALI nočitev z zajtrkom z buteljko vina (Azura, Herbaria, Lavanda, Rosa)
Zajtrk + košarica lokalnih dobrot iz okoliških eko kmetij +pijača dobrodošlice + sladko presenečenje iz tovarne čokolade
Vstop v Spa center Ortenia in fitnes
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej

219,80

Nočitev z zajtrkom (Inocentia, Oriana) ALI nočitev z zajtrkom z buteljko vina (Azura, Herbaria, Lavanda, Rosa)
Zajtrk + košarica lokalnih dobrot iz okoliških eko kmetij +pijača dobrodošlice + sladko presenečenje iz tovarne čokolade
Vstop v Spa center Ortenia in fitnes, wifi, pohodne palice
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 4 dni prej po telefonu

219,80

Prijava
Open popup