Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Termal, Moravske Toplice

Skrb za zdravje in dobro počutje v termomineralni vodi

Hotel Termal je namenjen predvsem gostom, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj za svoje zdravje. V notranjih in zunanjih bazenih je veliko možnosti za sprostitev, ponujajo pa tudi kopanje v bazenu s črno termomineralno vodo. Črna voda ima blagodejne učinke na počutje, predvsem pri revmatskih tegobah in težavah z lokomotornim sistemom. Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja in dobrega počutja.
Kranjčeva ulica 12, 9226 Moravske Toplice
02 512 22 00
Več o ponudbi

Hotel Termal s štirimi zvezdicami je namenjen obiskovalcem, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj dobrega za svoje zdravje. Številni gostje Hotela Termal koristijo storitve terapevtskega centra Thermalium, katerega storitve so povezane z močjo črne termomineralne vode. Črna termomineralna voda ima blagodejne učinke na počutje, predvsem pri revmatskih tegobah in težavah z lokomotornim sistemom. Terapevtski center Thermalium ponuja javne in zasebne zdravstvene storitve.  Tako lahko tudi gostje Hotela Termal poskrbijo za svoje zdravje in sprostitev. V hotelu sta zato cenjena mir in tišina, zato je hotelsko ozračje in vzdušje v 136 sobah sproščeno in izredno pomirjajoče. Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Na voljo je še notranji bazen  in dva zunanja bazena. Mogoče je tudi kopanje v bazenu s črno termomineralno vodo, ki ima blagodejne učinke na počutje. Prav tako je gostom omogočen prost vstop v doživljajski bazenski kompleks Term 3000.

V naši ponudbi prejmete dve nočitvi s samopostrežnim zajtrkom, neomejeno kopanje v hotelskem kompleksu Terme 3000. Poleg tega prejmete tudi vstop v hotelsko savno in fitnes, uporabo kopalnega plašča ter animacijski program.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi s samopostrežnim zajtrkom, neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Terme 3000, vstop v hotelsko savno in fitnes, uporabo kopalnega plašča in animacijski program. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke.
  • Ne pozabite na notranjo športno opremo, v kolikor boste koristili fitnes.
  • Pred vstopom v savno izpustite večji obrok, saj tako vaš krvni obtok ne bo dodatno obremenjen s procesom prebave.
  • Pred vstopom v savno se za večji učinek savne obvezno oprhajte.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko emaila ali telefona.
animacija
dvigalo
fitnes
hotel
klima
notranji bazen
otroci
parkirišče
plavanje
restavracija v hotelu
savna
welness
wi-fi
zunanji bazen
Dve nočitvi z zajtrkom (samopostrežni zajtrk)
Neomejeno kopanje v bazenskem kompleksu Terme 3000
Savna, fitnes, animacijski program
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo