Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Guests winner

Apartmaji in sobe Forgotten Garden

Romantični oddih v čudovitem ambientu v Portorožu

Privoščite si pobeg na obalo v sobo ali apartma Forgotten Garden, ki se nahajajo v čudoviti okolici Portoroža. Obdani so z lepo urejenim parkom, kjer si lahko organizirate piknik ali pa si privoščite osvežilno pijačo. V poletnih mesecih tu organizirajo tudi posebne tematske večere, kot so koktajl zabave, degustacije in sprejemi. Vse nastanitvene enote so klimatizirane in opremljene s televizijo ter lastno kopalnico. Na oddihu so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.
Letoviška pot 11, 6320 Portorož
041 658 258
Več o ponudbi

Apartmaji Forgotten Garden se nahajajo le 5 minut hoje od središča Portoroža in 500 m od plaže. Kompleks je obdan s parkom v velikosti 3000 kvadratnih metrov. Nastanitvene enote so klimatizirane in vključujejo brezplačen dostop do interneta, kabelsko televizijo, lastno kuhinjo in kopalnico. Iz vseh apartmajev se ponuja tudi pogled na čaroben skriti vrt, ki je kot nalašč za sprostitev v vročih dneh.

V parku lahko priredite piknik ali pa si privoščite osvežilno pijačo pod krošnjami dreves. V poletnih mesecih pa tam organizirajo posebne tematske večere, kot so cocktail zabave, posebne degustacije hrane ter različne sprejeme z živo glasbo. V neposredni bližini se nahaja trgovina z živili, blizu je tudi večja restavracija, vzdolž portoroške promenade pa boste našli vrsto lokalov za vsak okus.

V naši ponudbi lahko izbirate med Studio apartmajem z balkonom, dvosobnim apartmajem za štiri osebe in Comfort sobo za dve osebi. V neposredni bližini apartmajev je na voljo tudi brezplačno parkirišče. Apartmaji Forgotten Garden so primerni tako za pare kot tudi za družine, skupine prijateljev in individualne goste.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete nočitev v comfort sobi z balkonom ali teraso in možnost pozne odjave (do 12h). Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Nebeški pobeg« prejmete nočitev v studiu ALI comfort apartmaju z balkonom in možnost pozne odjave (do 12h). Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete dve nočitvi v studio apartmaju z balkonom za 2 osebi, z možnostjo pozne odjave ALI nočitev v dvosobnem apartmaju za 4 osebe, ter možnost pozne odjave (do 12:00).
 • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete tri nočitve v studio apartmaju z balkonom, za 2 osebi, z možnostjo pozne odjave ALI tri nočitve v Comfort apartmaju z eno spalnico in balkonom za dve osebi  ALI dve nočitvi v dvosobnem apartmaju za 4 osebe, ter možnost pozne odjave (do 12:00)
 • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete dve nočitvi v studio apartmaju z balkonom za 2 osebi ALI nočitev v dvosobnem apartmaju za 4 osebe ter možnost pozne odjave (do 12:00)
 • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete tri nočitve v studio apartmaju z balkonom, za 2 osebi ALI tri nočitve v Comfort apartmaju z eno spalnico in balkonom za dve osebi ALI dve nočitvi v dvosobnem apartmaju za 4 osebe ter možnost pozne odjave (do 12:00)

 

Dodatna navodila:

 • Koriščenje ponudbe ni mogoče v času med junijem in avgustom.
 • Potrebna je čimprejšnja rezervacija zaradi omejenih kapacitet, rezerviranih za SelectBox.
 • Ponudbo lahko rezervirate preko emaila.

 

Obvezna doplačila:

 • Turistična taksa odrasli: 2,50 € na osebo na noč
 • Turistična taksa otroci do 7 let: 1,25 € na osebo na noč
 • Prijava gosta: 1,00 € na osebo (enkratno plačilo)

 

Možna doplačila:

 • Dodatno ležišče: 15€/noč
 • Otroška posteljica: 7€/noč
 • Hišni ljubljenčki: 5€ – 10€/noč
apartmaji
lepa narava
panorama
parkirišče
piknik
plaža
prenočišča
psi-dobrodosli
savna
wi-fi
Nočitev v Comfort sobi z balkonom ali teraso, možnost pozne odjave (do 12h), za 2 osebi
Potrebna čim prejšnja rezervacija po emailu zaradi omejenih kapacitet rezerviranih za SelectBox
Ne velja med junijem in avgustom

79,80

Nočitev v studio ALI Comfort apartmaju, z balkonom, možnost pozne odjave (do 12h), za 2 osebi
Potrebna čim prejšnja rezervacija po emailu zaradi omejenih kapacitet rezerviranih za SelectBox. Ne velja med junijem in avgustom

99,80

Dve nočitvi v studio apartmaju z balkonom za 2 osebi ALI nočitev v dvosobnem apartmaju za 4 osebe, možnost pozne odjave (do 12h).
Potrebna čim prejšnja rezervacija po emailu zaradi omejenih kapacitet rezerviranih za SelectBox. Ne velja med junijem in avgustom

127,80

3 nočitve v Studio ALI Comfort apartmaju za 2 osebi ALI 2 nočitvi v apartmaju za 4 osebe, možnost pozne odjave (do 12h).
Potrebna čim prejšnja rezervacija po emailu zaradi omejenih kapacitet rezerviranih za SelectBox. Ne velja med junijem in avgustom

219,80

Dve nočitvi v studio apartmaju z balkonom za 2 osebi ALI nočitev v dvosobnem apartmaju za 4 osebe; možnost pozne odjave (do 12h).
Potrebna čim prejšnja rezervacija po emailu zaradi omejenih kapacitet rezerviranih za SelectBox
Ne velja med junijem in avgustom

129,80

Tri nočitve studio apartmaju z balkonom ALI tri nočitve v Comfort apartmaju z eno spalnico in balkonom, za 2 osebi
ALI dve nočitvi v dvosobnem apartmaju za 4 osebe
Možnost pozne odjave (do 12h).
Potrebna čim prejšnja rezervacija po emailu zaradi omejenih kapacitet rezerviranih za SelectBox
Ne velja med junijem in avgustom

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo