Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Vila Sajovic Gostišče Veronika, Kočevje

Doživite bogastvo okusov v eni od najlepših vil v Sloveniji

V notranjosti Vile Sajovic je urejeno prijetno gostišče z bogato kulinarično ponudbo, ki vas bo očaralo s pridihom preteklega časa. Ponujajo izvrstno kuhinjo z raznovrstnimi specialitetami in sodobno opremljene sobe, kategorije štirih zvezdic. Ob hladnih zimskih večerih v kaminu prasketa ogenj, ob toplih poletnih dneh pa se boste ohladili na zelenem letnem vrtu.
Ljubljanska cesta 35, 1330 Kočevje
01 8953 017
Več o ponudbi

Vila Sajovic Gostišče Veronika, je našla svoje domovanje v eni izmed najpomembnejših secesijskih stavb v Sloveniji. Vila je bila zgrajena leta 1909 po skandinavskih vzorih, obnovljena pa v letih med 2003 in 2006. Pri prenovi so se na zunanjosti stavbe ohranile lepote secesijskega okrasja, v notranjosti pa so uredili prijetno gostišče z bogato ponudbo. Vila nudi šest nadstandardno opremljenih sob, ki čakajo na vaše obiske, od tega je pet sob dvoposteljnih ter ena enoposteljna. Vsaka soba ima svojo kopalnico s tušem in kopalno kadjo, mini barom, sefom, klimatsko napravo in televizijskim sprejemnikom. Na voljo imate tudi lastno ograjeno parkirišče.

V restavraciji vas bodo navdušile raznovrstne mesne jedi, rižote, testenine, ribe, različne plošče, solate, doma pripravljene sladice. Po navadi kuhar preseneti tudi s kakšno izmed svojih specialitet. K dobri hrani sodi tudi kakovostno vino, za kar poskrbijo slovenski vinarji z več kot 150-letno tradicijo pridelovanja žlahtne kapljice.

V naši ponudbi lahko dobite nočitev v luksuzni vili s polpenzionom.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete nočitev za dve osebi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev s polpenzionom in možnostjo poznega odhoda. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Predhodno se pozanimajte o jedilniku v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
klima
parkirišče
prenočišča
restavracija
romantični dogodek
terasa
Nočitev za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

79,80

Nočitev za 2 osebi, polpenzion + pozen odhod
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo