Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Hotel Betnava, Maribor

Počitek in sprostitev ob Betnavskem gozdu

Na južnem obrobju mesta Maribor, neposredno ob Betnavskem gozdu, se nahaja hotel Betnava. Nudijo 34 udobno opremljenih sob ter 2 apartmaja z ločenima spalnicama. Vse sobe so opremljene s prvovrstnimi materiali, naravno in hipoalergensko posteljnino ter brezplačnim dostopom do interneta. Hotelska restavracija nudi odlične kulinarične dobrote. Znani so po bogatih in slastnih medkontinentalnih zajtrkih. V svoji kuhinji uporabljajo zgolj lokalno pridelana živila.
Ulica Eve Lovše 15, 2000 Maribor
041 821 288
Več o ponudbi

Hotel Betnava je moderno zasnovan hotel in zaradi svoje lege predstavlja harmonijo med urbanim okoljem in naravo. Od strogega centra mesta je oddaljen le 5 minut vožnje z avtomobilom, prav toliko pa ga loči tudi od vznožja Pohorja in z njim povezanih športnih objektov. Hotel obiskujejo številni poslovni gostje, skupine mestnih turistov ter športne ekipe na pripravah. V Hotelu Betnava se zavedajo prednosti živil, pridelanih v lokalnem okolju. Z veseljem vključujejo lokalno pridelana živila vse segmente svoje gostinske ponudbe. S tem vsekakor dvigujejo nivo storitev na edinstveno, vrhunsko raven. Na bogato obloženem pultu najdete medcelinski, internacionalni zajtrk iz lokalno pridelanih surovin. Tovrstna ponudba združuje okuse in želje gostov iz številnih držav. Poleg pristnih slovenskih jedi ter znanih sestavin angleškega zajtrka nudijo še tople jedi, solate, sveže stisnjene sokove, široko ponudbo sadja in različnih sadnih kompotov ter sladka presenečenja. Izbrane sestavine izpod spretnih rok kuharskih mojstrov ustvarjajo harmonijo okusov. K izvrstni hrani se podajo tudi odlična vina iz lokalnega vinorodnega okoliša, ki jedi nadgradijo v kulinarično doživetje.

V okviru naše ponudbe prejmete nočitev v nadstandardni dvoposteljni sobi z lokalnim samopostrežnim zajtrkom. Sobe s pridihom modernega sloga nudijo kvalitetno in udobno namestitev. Hipoalergenska posteljnina in izredna čistoča sobe pa ponuja udobje tudi tistim, ki imajo težave z alergijami. Poleg tega prejmete v obeh ponudbah še gondolski prevoz na Pohorje, v paketu »Sanjski trenutki« pa še kosilo, degustacijo vina in piknik.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev v nadstandardni dvoposteljni sobi, lokalen samopostrežen zajtrk in povratni gondolski prevoz na vrh Pohorja. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev v nadstandardni dvoposteljni sobi, lokalen samopostrežen zajtrk, povratni gondolski prevoz na vrh Pohorja in kosilo v jedru mesta Maribor. Poleg tega prejmete še vstop na zvonik stolnice, degustacijo lokalnega vina s prigrizkom v Hiši najstarejše trte na svetu ter piknik košaro dobrot in spominek ob odhodu. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Svetujemo udobno obleko in obutev v primeru obiska Pohorja.
  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
apartmaji
hotel
masaža
prenočišča
restavracija v hotelu
romantični dogodek
savna
sejna soba
terasa
vinska karta
welness
wi-fi
Nočitev z zajtrkom v nadstandardni sobi
Povratni gondolski prevoz na vrh Pohorja
Velja za 2 osebi, rezervacija 1 dan prej

127,80

Nočitev z zajtrkom v nadstandardni sobi
Povratni gondolski prevoz Pohorje, kosilo v Mariboru, vstop na zvonik stolnice, degustacija lokalnega vina s prigrizkom v Hiši najstarejše trte na svetu, košarica dobrot, spominek
Velja za 2 osebi, rezervacija 1 dan prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo