Hotel Betnava, Maribor

Počitek in sprostitev ob Betnavskem gozdu

Na južnem obrobju mesta Maribor, neposredno ob Betnavskem gozdu, se nahaja hotel Betnava. Nudijo 34 udobno opremljenih sob ter 2 apartmaja z ločenima spalnicama. Vse sobe so opremljene s prvovrstnimi materiali, naravno in antialergensko posteljnino ter brezplačnim dostopom do interneta. Hotelska restavracija nudi izbrane kulinarične dobrote. Znani so po bogatih in slastnih medcelinskih zajtrkih. V svoji kuhinji uporabljajo zgolj lokalno pridelana živila.
Ulica Eve Lovše 15, 2000 Maribor
041 821 288
Več o ponudbi

Hotel Betnava je moderno zasnovan in zaradi svoje lege predstavlja harmonijo med urbanim okoljem in naravo. Od strogega centra mesta je oddaljen le 5 minut vožnje z avtomobilom, prav toliko pa ga loči tudi od vznožja Pohorja in z njim povezanih športnih objektov. Hotel obiskujejo številni poslovni gostje, skupine mestnih turistov ter športne ekipe na pripravah. V Hotelu Betnava se zavedajo prednosti živil, pridelanih v lokalnem okolju. Z veseljem vključujejo lokalno pridelana živila v vse segmente svoje gostinske ponudbe, s čimer vsekakor dvigujejo nivo storitev na edinstveno, vrhunsko raven. Na bogato obloženem pultu najdete medcelinski, internacionalni zajtrk iz lokalno pridelanih surovin. Tovrstna ponudba združuje okuse in želje gostov iz številnih držav. Poleg pristnih slovenskih jedi ter znanih sestavin angleškega zajtrka, nudijo še tople jedi, solate, sveže stisnjene sokove, široko ponudbo sadja in različnih sadnih kompotov ter sladka presenečenja. Izbrane sestavine izpod spretnih rok kuharskih mojstrov ustvarjajo harmonijo okusov. K izvrstni hrani se podajo tudi odlična vina iz lokalnega vinorodnega okoliša, ki jedi nadgradijo v kulinarično doživetje.

V okviru naše ponudbe prejmete nočitev v nadstandardni dvoposteljni sobi z lokalnim samopostrežnim zajtrkom. Sobe, s pridihom modernega sloga nudijo kvalitetno in udobno namestitev. Hipoalergenska posteljnina in izredna čistoča sobe pa ponuja udobje tudi tistim, ki imajo težave z alergijami. Poleg tega prejmete v obeh ponudbah še gondolski prevoz na Pohorje, v paketu »Sanjski trenutki« pa še kosilo, degustacijo vina in piknik.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev v nadstandardni dvoposteljni sobi, lokalen samopostrežen zajtrk in povratni gondolski prevoz na vrh Pohorja. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev v nadstandardni dvoposteljni sobi, lokalen samopostrežen zajtrk, povratni gondolski prevoz na vrh Pohorja in kosilo v jedru mesta Maribor. Poleg tega prejmete še vstop na zvonik stolnice, degustacijo lokalnega vina s prigrizkom v Hiši najstarejše trte na svetu ter piknik košaro dobrot in spominek ob odhodu. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Svetujemo udobno obleko in obutev v kolikor boste obiskali Pohorje.
  • Predhodno posvarite na morebitne alergije.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati vsaj 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
apartmaji
hotel
masaža
prenočišča
restavracija v hotelu
savna
sejna soba
terasa
welness
wi-fi
Nočitev v nadstandardni dvoposteljni sobi
Lokalen samopostrežen zajtrk, povratni gondolski prevoz na vrh Pohorja
Velja za 2 osebi, rezervacija 1 dan prej

127.80€

Nočitev v nadstandardni dvoposteljni sobi
Lokalen samopostrežen zajtrk, povratni gondolski prevoz na vrh Pohorja
Kosilo v Mariboru + vstop na zvonik stolnice + degustacija lokalnega vina s prigrizkom v Hiši najstarejše trte na svetu + piknik košara dobrot + spominek
Velja za 2 osebi, rezervacija 1 dan prej

219.80€