Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner
Smart partner

Hotel Vivat, Moravske Toplice

Aktiven in zdravilni oddih v Moravskih Toplicah

Terme Vivat se nahajajo v Severovzhodnem delu Slovenije v idilični vasici v Moravskih Toplicah in vam nudijo udobje za aktiven in sproščujoč oddih. V Hotelu Vivat**** superior vam je na voljo bazenski kompleks z zdravilno belo in črno termalno vodo, svet savn, wellness center, salon tajskih masaž, bari in restavracije. Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplim objemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurske kulinarike.
Ulica ob igrišču 3, 9226 Moravske Toplice
02 538 21 00
Več o ponudbi

Hotel Vivat je sodoben hotel, ki se nahaja v Moravskih Toplicah in gostom nudi udobje za sproščujoč in aktiven oddih. Ponuja 142 sob različnih tipov, od standardnih dvoposteljnih do suit in prestige sob. Vse sobe so klimatizirane in opremljene z LCD televizorjem, telefonom, brezžičnim internetom, mini barom, sefom, kopalnico s prho in sušilcem za lase.

V hotelu se nahaja glavna restavracija Vivat, a la carte restavracija Vita in zunanja terasa, salon tajskih masaž, konferenčne dvorane, lepotni estetski studio, fitnes center in zobozdravstvena ambulanta. Hotel je povezan s termalnim kompleksom, kjer se na približno 2.000 m2 nahajajo notranji in zunanji bazeni, polnjeni z edinstveno zdravilno belo in črno termalno vodo, bazenske restavracije, wellness center Vivat in kozmetični ter frizerski salon. V celotnem hotelu je možna uporaba interneta. Ponudba je primerna za vse, ki si želite raznovrstne ponudbe.

V naših paketih prejmete dve nočitvi v suiti z zajtrkom in večerjo za dve osebi. Privoščite si nepozaben romantični pobeg v dvoje.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom in večerjo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi v suite sobi z zajtrkom in večerjo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom in večerjo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete dve nočitvi v suite sobi z zajtrkom in večerjo. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke, v kolikor boste koristili termalni kompleks.
  • Ne pozabite na notranjo športno opremo, v kolikor boste koristili fitnes.
  • Predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Predhodno se pozanimajte o jedilniku v primeru veganstva in vegetarijanstva.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
fitnes
hotel
klima
masaža
otroci
plavanje
restavracija v hotelu
savna
televizija
welness
wi-fi
Nočitev z zajtrkom in večerjo
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

127,80

2 nočitvi z zajtrkom in večerjo
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

219,80

Nočitev z zajtrkom in večerjo
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

129,80

2 nočitvi z zajtrkom in večerjo
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

219,80

Deli srečo naprej

Želim se prijaviti na novice

PRIJAVA
Odpri sporočilo