Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Haliaetum, Izola

Razvajajte sebe in bližnje v prijetni morski klimi

Privoščite si oddih in se prepustite razvajanju v Hotelu Haliaetum. Blagodejni učinki morske vode v notranjem bazenu, dovršeni kulinarični užitki in nepozaben razgled iz restavracije San Simon, večerna melodija morja in vonj po Mediteranu zadovoljijo čute vsakega gosta. Gostom so na voljo sobe s tušem in straniščem, sušilcem za lase, balkonom, klimo, direktno telefonsko linijo, satelitsko televizijo, mini barom in brezžično internetno povezavo. V hotelu najdete še fitnes studio, frizerski salon in notranji bazen z ogrevano morsko vodo.
Morova 6a, 6310 Izola
031 200 000
Več o ponudbi

Hotel Haliaetum razpolaga z 48 dvoposteljnimi sobami z možnostjo dodatnega ležišča, 4 enoposteljnimi sobami in suito. Gostom so na voljo sobe s tušem in toaleto, sušilcem za lase, klimo, satelitsko televizijo, z balkonom, direktno telefonsko linijo ter mini barom. ostom so v hotelu na voljo aperitiv bar, glavna restavracija San Simon, več seminarskih prostorov, frizerski salon, bazen z morsko vodo temperature 30 °C, wellness in spa center v hotelu Mirta, neposreden dostop do plaže, fitnes ter igrišče za mini golf.

Hotelsko naselje San Simon – Simonov zaliv v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju v neokrnjenem kotičku slovenske obale. To je kraj, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetum iz rimskih časov. Iz hotelov je neposreden dostop na hotelsko plažo, kjer je v poletnih mesecih odprt bar s široko ponudbo osvežilnih pijač. Hotel je od centra Izole oddaljena le 15 minut hoje.

V naši ponudbi prejmete nočitev v hotelu Hiliaetum, ki je le korak do morja, na sami obali. Če vam je ljub aktiven ali sproščujoč oddih na morju, kjer vas bo spomladansko sonce že malce ogrelo, blagodejna klima pa bo odlično dela tako vašemu zdravju kot vaši duši, boste vsekakor na pravem mestu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev s polpenzionom v komfortni dvoposteljni sobi. Uporabo notranjega bazena z ogreva no morsko vodo (zaprt v mesecu juliju in avgustu), uporabo brezžičnega interneta, parkirni prostor, kupon v vrednosti 5 € za storitve SPA nad 30 €. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete nočitev s polpenzionom v komfortni dvoposteljni sobi. Uporabo notranjega bazena z ogreva no morsko vodo (zaprt v mesecu juliju in avgustu), uporabo brezžičnega interneta, parkirni prostor, kupon v vrednosti 5 € za storitve SPA nad 30 €. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V primeru kopanja ne pozabite na kopalke.
  • V kolikor boste obiskali fitnes, ne pozabite na športno opremo in obutev.
  • Ponudba ne velja v mesecu juliju in avgustu.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
fitnes
golf
hotel
klima
notranji bazen
panorama
plavanje
plaža
restavracija
skupine
tenis
welness
wi-fi
Nočitev, polpenzion v komfortni dvoposteljni sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta

127,80

Nočitev, polpenzion v komfortni dvoposteljni sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo