Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Hotel Lipa, Terme Lendava

Edinstven termalni raj med vinorodnimi goricami Lendave

Sredi vinorodnih goric si lahko privoščite vrhunski dopust. Posebnost Term Lendava je termalna parafinska voda, ki lajša težave gibalnega sistema in je ni najti nikjer drugje v Evropi. Privoščite si oddih v hotelu Lipa, kjer se boste zaradi gostoljubnega osebja počutili kot doma. Potopite se v vodni svet bazenov in uživajte v pestri ponudbi wellness storitev. Okolica je primerna tudi za kolesarske in pohodniške izlete, na katerih lahko raziskujete lepote narave.
Tomšičeva 2a, 9220 Lendava
02 577 41 00
Več o ponudbi

Sredi idiličnih vinorodnih goric ležijo Terme Lendava z edinstveno parafinsko termalno vodo za lajšanje tegob gibalnega sistema. V Termah Lendava se nahaja tudi Hotel Lipa, ki velja za srednje velik hotel s 120 sobami, za katere skrbi gostoljubno in prijazno osebje. Osebni odnos osebja ustvarja sproščeno vzdušje za oddih tako z družino kot tudi za v dvoje. Lipa je kolesarjem in pohodnikom prijazen hotel, v njegovi okolici pa bodo uživali tako rekreativni kot bolj izkušeni kolesarji. Posebnost Term Lendava je njihova termalna parafinska voda, ki je ni nikjer drugje v Evropi. Gostje hotela lahko njene učinke preizkusijo v bazenih ali z  zdravstvenimi in wellness storitvami ter kozmetiko na njeni osnovi. V Hotelu Lipa so obiskovalcem namenjeni trije bazeni –in sicer notranji, zunanji in otroški bazen. Gostje Hotela Lipa imajo prost v stop tudi v zunanji vodni svet Term Lendava, skupno jim je tako na voljo 8 manjših in večjih bazenov. Del bazenov ima navadno, del pa termalno parafinsko vodo z blagodejnimi učinki na počutje. V času koriščenja naše ponudbe lahko izkoristite tudi posebne ugodnosti na wellness storitve, na voljo sta tudi frizerski in kozmetični salon.

V naši ponudbi prejmete dve nočitvi v eni izmed hotelskih sob s samopostrežnim zajtrkom. Poleg tega prejmete tudi neomejen vstop v terme s termalno vodo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi s samopostrežnim zajtrkom in neomejen vstop v terme z edinstveno parafinsko termalno vodo. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V primeru kopanja v bazenih ne pozabite na kopalke.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
glasba-v-zivo
hotel
klima
kolesarska pot
lepa narava
parkirišče
plavanje
welness
Dve nočitvi z zajtrkom (samopostrežni zajtrk)
Neomejen vstop v terme z edinstveno parafinsko termalno vodo
Celodnevno kopanje na dan odhoda
Velja za 2 osebi, rezervacija 2 dni prej

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo