Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Grand hotel Bernardin v Portorožu

Popolno razvajanje in oddih na slovenski obali

Grand Hotel Bernardin v Portorožu je prestižni del hotelskega naselja sv. Bernardin med Piranom in Portorožem. Hotelske storitve po kakovosti presegajo 5 zvezdic. Hotel ima wellness z notranjim bazenom, masažnimi kadmi, savnami, solarijem in kozmetičnim salonom. Na voljo sta tudi dve gurmanski restavraciji in športne kapacitete, ki zajemajo teniška igrišča in fitnes. Obdan je z mirnim, zelenim okoljem in ima čudovito lego tik ob morju ter zasebno plažo.
Obala 2, 6320 Portorož
031 200 000
Več o ponudbi

Elegantni Grand Hotel Bernardin se nahaja tik ob morju med zgodovinskima mestoma Portorož in Piran. Ponuja spa in wellness center, ki se ponaša s panoramskim razgledom na Jadran ter notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo. Privoščite si lahko tudi savne in različne masaže. Hotel vabi na razkošno zasebno plažo z barom, v celotnem objektu pa je brezplačna internetna povezava. Vse sobe so klimatizirane in imajo televizijo z ravnim zaslonom, mini bar, sef ter zasebni balkon s pogledom na Jadransko morje, lastno kopalnica s kadjo, sušilec za lase in toaletni pribor. Hotel nudi dve gurmanski restavraciji, ki zagotavljata inovativno kulinarično popotovanje po Sloveniji in Sredozemlju. Hotelski kompleks združuje več kavarn, piano bar, prostorno teraso in največji kongresni center v Sloveniji.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev z zajtrkom in večerjo, vstop v savno za 3 ure ter steklenico rdečega vina v komfortni dvoposteljni sobi z balkonom in s pogledom na morje. Enkratni vstop v sauno 3 ure, uporabo kopalnega plašča, neomejeno uporabo notranjega bazena Paradise spa z ogrevano morsko vodo, prost vstop v bazenski kompleks morski park Laguna Bernardin, prost vstop v igralni salon Casinò Bernardin, uporabo brezžičnega interneta, parkirni prostor, kupon v vrednosti 10€ za storitve spa nad 40€. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete nočitev z zajtrkom in večerjo, vstop v savno za 3 ure ter steklenico rdečega vina v komfortni dvoposteljni sobi z balkonom in s pogledom na morje. Enkratni vstop v sauno 3 ure, uporabo kopalnega plašča, neomejeno uporabo notranjega bazena Paradise spa z ogrevano morsko vodo, prost vstop v bazenski kompleks morski park Laguna Bernardin, prost vstop v igralni salon Casinò Bernardin, uporabo brezžičnega interneta, parkirni prostor, kupon v vrednosti 10€ za storitve spa nad 40€. Ponudba velja za 2 osebi.

Dodatna navodila:

  • Ne pozabite na kopalke, v kolikor boste obisk izkoristili za kopanje.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
bar-lokal
hotel
jakuzzi
notranji bazen
otroci
panorama
parkirišče
plavanje
plaža
prenočišča
restavracija v hotelu
romantični dogodek
terasa
wi-fi
Nočitev, polpenzion v komfortni sobi z balkonom in pogledom na morje + steklenica rdečega vina + vstop v savno (3h)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta in za božično-novoletne praznike

219,80

Nočitev, polpenzion v komfortni sobi z balkonom in pogledom na morje + steklenica rdečega vina + vstop v savno (3h)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej po telefonu
Ponudba ne velja julija in avgusta in za božično-novoletne praznike

219,80

Prijava
Open popup