Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
Podari nepozabno doživetje!

Hotel Kras, Postojna

Razvajanje in sprostitev v prestižnem ambientu

Garni hotel Kras s štirimi zvezdicami je družinsko voden hotel, ki se nahaja le 1 kilometer od svetovno znane Postojnske jame. Je arhitekturno moderen in ekskluzivno opremljen garni hotel, ki nudi 24 dvoposteljnih sob in 3 suite s teraso in z edinstvenim razgledom na mesto in okoliške hribe. Na voljo so večnamenski prostori za organizacijo različnih dogodkov, kavarna in podzemna garaža.
Tržaška cesta 1, 6230 Postojna
05 700 23 00
Več o ponudbi

Hotel Kras s štirimi zvezdicami je arhitekturno moderen in ekskluzivno opremljen garni hotel. Nahaja se v centru mesta Postojna in razpolaga s 24 dvoposteljnimi sobami in 3 nadstandardno opremljenimi apartmaji z lastno teraso, ki nudijo čudovit razgled na planoto Nanos in mestno okolico Postojne. Hotelske sobe so dizajnersko dovršene in vrhunsko opremljene. Vse sobe in apartmaji so opremljeni z LCD kabelsko televizijo, mini barom, telefonom, brezplačnim dostopom do interneta, sefom, klimatsko napravo in vrhunsko opremljeno kopalnico. Za sladokusce je tu kavarna Kras, ki z vonjem dobre kave in okusnimi slaščicami, toasti in rogljički privablja hotelske goste, domačine in mimoidoče. Pustite se razvajati v večno navdihujočem mestnem središču Postojne.

Obisk razkošno opremljenega hotela Kras lahko izkoristite tudi za obisk Postojnske jame, saj se ta nahaja v neposredni bližini svetovno znane Postojnske jame.

V naši ponudbi lahko prejmete nočitev in zajtrk za dve osebi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Romantični pobeg« prejmete nočitev za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom (pozni prihod, pozno odhod) in buteljko vina. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • V kolikor boste obiskali tudi Postojnsko jamo, svetujemo toplo in udobno obleko ter obutev.
  • Ponudbo je potrebno rezervirati 7 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona ali emaila.
hotel
klima
panorama
parkirišče
prenočišča
romantični dogodek
terasa
wi-fi
Ena nočitev
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu ali emailu

79,80

Nočitev z zajtrkom + buteljka vina
Zgodnji prihod, pozni odhod
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 7 dni prej po telefonu ali emailu

127,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo