Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

B&B Hotel Ljubljana Park

Trajnostno naravnan hotel z ljubljanskim mestnim utripom

Hotel Park se nahaja v središču mestnega utripa slovenske prestolnice. Hotel je le korak stran od zgodovinskih znamenitosti, najbolj priljubljenih točk Ljubljane in številnih kulturnih dogodkov. Na dosegu roke je vsa moderna infrastruktura mestnega bivanja. Hotel aktivno organizira številne kulturne, zabavne in umetniške prireditve. Je prvi hotel v Sloveniji, ki je prejel certifikat Travelife Gold, ki podpira ter promovira trajnostno usmerjen turizem.
Tabor 9, 1000 Ljubljana
01 30 02 500
Več o ponudbi

B&B Hotel Ljubljana Park se nahaja v središču mesta Ljubljana, le korak stran od zgodovinskih znamenitosti in najbolj priljubljenih točk Ljubljane. Hotel Park je prvi hotel v Sloveniji, ki je prejel prestižni certifikat Travelife Gold, ki podpira ter promovira trajnostno usmerjen turizem. Gre za edini hotel, ki se nahaja v središču parka  v samem srcu Ljubljane, zato bo vaš spanec zagotovo miren. Zavezani so k trajnostnemu razvoju, spoštovanju okolja in povezovanju z lokalnimi skupnostmi.

»Reduce, reuse in recycle«, je eno glavnih načel, ki ga upoštevajo pri delovanju. Na strehi hotela so, v duhu trajnostnega razvoja, postavili tudi čebelnjaka  ter zeliščni vrt, katera si gostje lahko po dogovoru ogledajo. Hotel Park Ljubljana je del mestnega utripa v čistem centru Ljubljane, a hkrati del narave zaradi svoje umeščenosti v park v območju za pešce. Znan je po toplini in izjemnemu gostoljubju, velja pa tudi za ambasadorja kulture, saj podpira številne kulturne dogodke in gosti njihove ustvarjalce. V hotelu sredi Ljubljane se lahko sprehajate po zelenem mestu in spijete dobro kavo, domače napitke, popoldanski čaj ali hišni koktajl v hotelskem baru Spark. Hotel ponuja tudi restavracijo, ki vas bo navdušila z domačo, svežo, naravno in okusno hrano lokalne pridelave z dodatnimi gurmanskimi presenečenji.

V naši ponudbi prejmete eno ali dve nočitvi v Superior sobi z buteljko vina ali penine.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom v Superior sobi in buteljko vina. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete nočitev z zajtrkom v Superior sobi in buteljko vina. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi z zajtrkom v Superior sobi in buteljko vina. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete dve nočitvi z zajtrkom v Superior sobi in buteljko vina. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 1 dan prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
bar-lokal
hotel
internet link @
klima
masaža
prenočišča
restavracija v hotelu
wi-fi
Nočitev z zajtrkom v Superior sobi + vino
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

127,80

2x nočitev z zajtrkom v Superior sobi + vino
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

219,80

Nočitev z zajtrkom v Superior sobi + vino
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

129,80

2x nočitev z zajtrkom v Superior sobi + vino
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej po telefonu

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo