Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
Podari nepozabno doživetje!

Hiša Zelišč, Idrijske Krnice

Ekološko pridelane začimbe z ljubeznijo do narave

Visoko nad idrijsko kotlino, okoli tisoč metrov nad morjem, tam, kjer »ni več greha«, najdete Idrijske Krnice. Tu se je rodila Hiša zelišč, ime za blagovno znamko, ki v sebi združuje ljubezen do narave in njenega bogastva. Po principu ekološke pridelave: pridelana, ročno nabrana, naravno posušena in po receptih starih mam pripravljena zelišča, dajejo izdelkom dodano vrednost. Bogata paleta izdelkov obsega: zeliščne čaje, likerje, zeliščni kis, naravna mila in še mnogo več.
Srednja Kanomlja 56, 5281 Spodnja Idrija
031 608 247
Več o ponudbi

Hiša zelišč je blagovna znamka naravnih zeliščnih pripravkov ter izdelkov za dobro počutje. Vsi izdelki temeljijo na visokokakovostnih naravnih sestavinah, ki so pridelane po principu ekološke pridelave.

Uporabo zelišč želijo dvigniti na višjo raven, ne zgolj kot pomoč pri zdravstvenih težavah, temveč kot uporabo v vsakdanjem življenju. V ta namen so pripravili širok nabor izdelkov, ki jih je moč uporabljati za razvajanje tako sebe kot vaših dragih.

V našem paketu lahko prejmete ogled nasada zelišč, ogled rožnega vrta, sprehod do razgledne točke, degustacijo domačih zeliščnih dobrot. Kot darilo za domov prejmete tudi mini čaj ali izdelek Hiše zelišč.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete ogled nasada zelišč z inovativnim principom zasaditve, degustacijo domačih zeliščnih dobrot in darilo: mini čaj Hiše zelišč za oba udeleženca. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete ogled nasada zelišč z inovativnim principom zasaditve in ogled rožnega vrta, ogled najvišje ležečega nasada zelišč nad 1000 m nadmorske višine s pogledom na hribovje in sprehod do razgledne točke. Prejmete še degustacijo domačih zeliščnih dobrot in izdelek Hiše zelišč. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 7 dni prej.
  • Pri darilnem paketu »Miza za dva« priporočamo športno obutev in obleko.
EKO pridelane sestavine
lepa narava
otroci
panorama
parkirišče
romantični dogodek
Ogled nasada zelišč z inovativnim principom zasaditve, degustacija domačih zeliščnih dobrot in darilo: mini čaj Hiše zelišč za oba udeleženca
Velja za 2 osebi, rezervacija 7 dni prej

24,80

Ogled nasada zelišč z inovativnim principom zasaditve, ogled rožnega vrta + najvišje ležečega nasada zelišč, sprehod do razgledne točke, degustacija domačih zeliščnih dobrot, izdelek Hiše zelišč
Velja za 2 osebi, rezervacija 7 dni prej

39,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo