Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Olympia Life wellness

Sprostite se v oazi zdravja in lepote

Vaše telo si zasluži najboljše. Odpeljite ga v Wellness center Olympia Life, kjer vam ponujajo priložnost za sprostitev in trenutke, v katerih se boste počutili božansko. Vse, kar morate storiti je, da se sprostite v oazi zdravja in lepote! Izkušeno in strokovno osebje vam bo zagotovilo, da se boste počutili udobno, najboljša kozmetika pa bo ugodno vplivala na vaše telo in obnovila potrebno energijo. Poskusite tudi posebno masažo Olympia, po kateri se bosta vaše telo in duh počutita zelo pomlajena.
Ljudevita Gaja 6 , 22211 Vodice, Hrvaška
00385 22 452 499
Več o ponudbi

Olympia Life wellness vam ponuja priložnost, da se sprostite in nudi trenutke, v katerih se boste počutili božansko. Vse, kar morate storiti je, da se sprostite v oazi zdravja in lepote.  Kombinacija športa, lepote in zdravja so vsekakor nepogrešljivi dejavniki, ki zagotavljajo ravnovesje uma in telesa.

Privoščite si edinstven užitek v Olympia Life wellness centru in izberite program, ki je pravi za vas – v ponudbi številnih masaž, tretmajev in ritualov se vsekakor najde nekaj za vsakogar.

Zaslužite si najboljše, zato obiščite kraj, ki smo ga ustvarili samo za vas in vaše zadovoljstvo. Kraj, kjer boste regenerirali energijo in napolnili duha. Kraj, kjer ste za nas središče našega sveta. Izbirajte med antistresnimi terapijami, sproščujočimi kopelmi ali se sprostite v hidromasažni kadi.

Olympia Life wellness vam ponuja veliko različnih vrst masaž, še posebej tistih s toplim oljčnim oljem. Po masažah se lahko sprostite še v savni ali jacuzziju.

V wellness centru je klimatizirana telovadnica, opremljena s sodobno fitnes opremo in utežmi ter drugo opremo za treniranje. Wellness center Olympia Life vam ponuja vrhunsko izbrani program wellnessa, ki vam zagotavlja sprostitev v vsakem trenutku.

Vaše telo si zasluži najboljše. Obiščite zdravilišče Olympia Life. Izkušeno in strokovno osebje vam zagotavlja, da se boste počutili udobno in varno, najboljša kozmetika pa bo poskrbela za vaše telo in obnovila potrebno energijo. Za posebno masažo v wellness centru Olympia se uporabljajo različna kakovostna aromatična olja, po katerih se bosta vaše telo in duh počutila povsem pomlajena.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Nega v spa centru” prejmete mini nego obraza, oblikovanje obrvi, uporabo notranjega bazena in fitnesa. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Masaža in wellness” prejmete Antistresno masažo (35 min), Spa Relax Zone (60 min), zeliščni čaj, sezonsko sadje in uporabo notranjega bazena in fitnes centra. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Lepotna nega in sprostitev” prejmete Thalgo purity ritual za obraz, piling, masažo hrbta s toplim oljem (30 min), Spa Relax Zone (60 min), zeliščni čaj, sezonsko sadje in uporabo notranjega bazena in fitnesa. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Harmonija lepotnih tretmajev” prejmete dve aromatični masaži obraza (40 min), Olympia Life manikuro (60 min), Spa Relax Zone (90 min), zeliščni čaj, sezonsko sadje in uporabo notranjega bazena ter fitnesa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Neprecenljiva doživetja” prejmete Thalgo purity ritual za obraz, piling, masažo hrbta s toplim oljem (30 min), Spa Relax Zone (60 min), zeliščni čaj, sezonsko sadje in uporabo notranjega bazena in fitnesa. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu “Najlepši trenutki v dvoje” prejmete dve aromatični masaži obraza (40 min), Olympia Life manikuro (60 min), Spa Relax Zone (90 min), zeliščni čaj, sezonsko sadje in uporabo notranjega bazena ter fitnesa. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati najmanj 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali elektronski pošti.
  • Izogibajte se večjim obrokom najmanj 2 uri pred masažo in prekomernemu izpostavljanju sončni svetlobi pred lepotno nego.
  • Pred masažo se z maserjem ali aromaterapevtom pogovorite o možnih zdravstvenih težavah, poškodbah, alergijah ali bolečinah.
fitnes
hotel
klima
masaža
notranji bazen
Mini tretma obraza
Oblikovanje obrvi
Koriščenje zaprtega bazena in fitnesa
Velja za 1 osebo
Rezervacija 4 dni vnaprej

24,80

Antistresna masaža 35 min
Spa relax zone 60 min
Zeliščni čaj in sezonsko sadje
Koriščenje zaprtega bazena in fitnesa
Velja za 1 osebo
Rezervacija 4 dni vnaprej

39,80

Thalgo purity ritual za obraz, Piling telesa z oljem oliv in lavande, Masaža hrbta s toplim oljem 30 min, Spa relax zone 60 min
Zeliščni čaj in sezonsko sadje, koriščenje zaprtega bazena in fitnesa
Velja za 1 osebo, rezervacija 4 dni prej

78,80

2x Aromamasaža obraza 40 min, 1x Olympia Life manikura 60 min in pedikura 60 min, Spa relax zone 90 min, zeliščni čaj in sezonsko sadje in koriščenje zaprtega bazena in fitnesa
Velja za 2 osebi, rezervacija 4 dni prej

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

Thalgo purity ritual za obraz
Piling telesa z oljem oliv in lavande
Masaža hrbta s toplim oljem 30 min
Spa relax zone 60 min
Zeliščni čaj in sezonsko sadje
Koriščenje zaprtega bazena in fitnesa
Velja za 1 osebo
Rezervacija 4 dni vnaprej

86,80

2x Aromamasaža obraza 40 min
1x Olympia Life manikura 60 min in pedikura 60 min
Spa relax zone 90. min
Zeliščni čaj in sezonsko sadje
Koriščenje zaprtega bazena in fitnesa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 4 dni vnaprej

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo