Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Optika Aleksandra, Jesenice

S pomočjo optike Aleksandra do popolnega vida

Optika Aleksandra bo zagotovo poskrbela za vaš brezhiben vid s kolekcijami kontaktnih leč ter korekcijskih, sončnih in športnih očal z dioptrijo. Na voljo imajo proizvode svetovno znanih proizvajalcev, kot tudi veliko zalogo stekel z različnimi dioptrijami. Tu lahko opravite okulistični pregled in izbirate med pestrim izborom izdelkov, svoj vid jim zaupa tudi precej znanih Slovencev. Zaradi velike zaloge dioptrijskih stekel je možna hitra izdelava očal.
bar-lokal
internet link @
invalidi
klima
otroci
parkirišče
Fužinska cesta 8, 4270 Jesenice
04 292 77 00
Več o ponudbi

Na vseh lokacijah Optike Aleksandra opravljajo preglede vida ali okulistične preglede. S strokovnim posvetom pri njihovem okulistu ali optometristu vam lahko pomagajo ob težavah z vidom. V Optiki Aleksandra lahko izbirate med različnimi znamkami, oblikami, barvami in vrstami korekcijskih okvirjev. S strokovnim znanjem vam pri izbiri pravega okvirja z veseljem pomagajo in svetujejo. Korekcijska očala nam pomagajo ob refrakcijskih napakah našega vida, potrebujemo pa jih v kolikor slabo vidimo na daleč, blizu ali pa imamo težave z ostrino. Nekateri si s korekcijskimi očali pomagajo ob motečem bleščanju, drugim pomagajo ob škiljenju ali glavobolih.

Optika je opremljena s sodobno okulistično ambulanto, v kateri se opravljajo okulistični pregledi in pregledi vida za očala ter kontaktne leče. Ob primerjanju in strokovnem svetovanju v optiki pomagajo najti očala, ki vam pristajajo, so udobna in najprimernejša za vaš življenjski stil. V Optiki Aleksandra priporočajo najnovejšo generacijo enodnevnih kontaktnih leč California Lens, katere združujejo izredno udoben material in eno najugodnejših cen na trgu. Na voljo imajo tudi mesečne kontaktne leče California Lens, prav tako kvalitetne in cenovno najugodnejše leče v ponudbi.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete pregled za kontaktne leče, vključeno uvajanje, testni par leč in kontrolni pregled. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete meritev dioptrije in vrednostni bon 25 eur ob nakupu dioptrijskih stekel ALI vrednostni bon 40 eur ob nakupu korekcijskih očal ALI vrednostni bon 40 eur ob nakupu sončnih očal nad 80 eur. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete pregled vida in vrednostni bon 50 eur ob nakupu korekcijskih očal nad 100 eur. Ponudba velja za 1 osebo.
  • Darilni paket »Lepotna nega in sprostitev« vsebuje pregled vida in vrednostni bon 65 eur ob nakupu dioptrijskih steklel. Ponudba velja za 1 osebo.
  • Darilni paket »Harmonija lepotnih tretmajev« vsebuje vrednostni bon 130 eur ob nakupu korekcijskih očal Ray Ban z dioptrijskimi stekli in montažo. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Pregled za kontaktne leče, vključeno uvajanje, testni par leč in kontrolni pregled
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

29,99

Meritev dioptrije in bon za 25 eur ob nakupu dioptrijskih stekel ali bon za 40 eur ob nakupu korekcijskih očal ali bon za 40 eur ob nakupu sončnih očal nad 80 eur
Vvelja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

44,99

Pregled vida
Bona za 50 eur ob nakupu korekcijskih očal nad 100 eur
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

64,99

Pregled vida in bon za 65 eur ob nakupu dioptrijskih stekel
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo