Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Optika Aleksandra, Lavrica

S pomočjo optike Aleksandra do popolnega vida

Optika Aleksandra bo zagotovo poskrbela za vaš brezhiben vid s kolekcijami kontaktnih leč ter korekcijskih, sončnih in športnih očal z dioptrijo. Na voljo imajo proizvode svetovno znanih proizvajalcev, kot tudi veliko zalogo stekel z različnimi dioptrijami. Tu lahko opravite okulistični pregled in izbirate med pestrim izborom izdelkov, svoj vid jim zaupa tudi precej znanih Slovencev. Zaradi velike zaloge dioptrijskih stekel je možna hitra izdelava očal.
Dolenjska cesta 324a, 1291 Lavrica
01 23 55 155
Več o ponudbi

Na vseh lokacijah Optike Aleksandra opravljajo preglede vida ali okulistične preglede. S strokovnim posvetom pri njihovem okulistu ali optometristu vam lahko pomagajo ob težavah z vidom. V Optiki Aleksandra lahko izbirate med različnimi znamkami, oblikami, barvami in vrstami korekcijskih okvirjev. S strokovnim znanjem vam pri izbiri pravega okvirja z veseljem pomagajo in svetujejo. Korekcijska očala nam pomagajo ob refrakcijskih napakah našega vida, potrebujemo pa jih v kolikor slabo vidimo na daleč, blizu ali pa imamo težave z ostrino. Nekateri si s korekcijskimi očali pomagajo ob motečem bleščanju, drugim pomagajo ob škiljenju ali glavobolih.

Optika je opremljena s sodobno okulistično ambulanto, v kateri se opravljajo okulistični pregledi in pregledi vida za očala ter kontaktne leče. Ob primerjanju in strokovnem svetovanju v optiki pomagajo najti očala, ki vam pristajajo, so udobna in najprimernejša za vaš življenjski stil. V Optiki Aleksandra priporočajo najnovejšo generacijo enodnevnih kontaktnih leč California Lens, katere združujejo izredno udoben material in eno najugodnejših cen na trgu. Na voljo imajo tudi mesečne kontaktne leče California Lens, prav tako kvalitetne in cenovno najugodnejše leče v ponudbi.

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete pregled za kontaktne leče, vključeno uvajanje, testni par leč in kontrolni pregled. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellnes« prejmete meritev dioptrije in vrednost 25 eur ob nakupu dioptrijskih stekel ALI vrednost 40 eur ob nakupu korekcijskih očal ALI vrednost 40 eur ob nakupu sončnih očal nad 80 eur. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete pregled vida in 50 eur popusta ob nakupu korekcijskih očal nad 100 eur. Ponudba velja za 1 osebo.
  • Darilni paket »Lepotna nega in sprostitev« vsebuje pregled vida in vrednost 65 eur ob nakupu dioptrijskih steklel. Ponudba velja za 1 osebo.
  • Darilni paket »Harmonija lepotnih tretmajev« vsebuje vrednost 130 eur ob nakupu korekcijskih očal Ray ban z dioptrijskimi stekli in montažo. Ponudba velja za 1 osebo.

Dodatna navodila:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 2 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.
bar-lokal
invalidi
klima
otroci
parkirišče
wi-fi
Pregled za kontaktne leče, vključeno uvajanje, testni par leč in kontrolni pregled
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

24,80

Meritev dioptrije in bon za 25 eur ob nakupu dioptrijskih stekel ali bon za 40 eur ob nakupu korekcijskih očal ali bon za 40 eur ob nakupu sončnih očal nad 80 eur
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej

39,80

Pregled vida
50 eur popusta ob nakupu korekcijskih očal nad 100 eur
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

59,80

Pregled vida in bon za 65 eur ob nakupu dioptrijskih stekel
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

78,80

Bon za 130 eur ob nakupu korekcijskih očal Ray ban z dioptrijskimi stekli in montažo
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 2 dni prej po telefonu

Redna cena: 129,80
Akcijska cena: 103,84

PRIJAVA
Odpri sporočilo