Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Ornament Spa center

Privoščite si razvajanje sami ali v dvoje

Privoščite si nego telesa in razvajanje v salonu Ornament Spa. Obiščete jih lahko sami ali v dvoje. Z nasmeškom na obrazu vas bo sprejela prijazna lastnica salona, ki vam bo tudi svetovala pri izbiri popolnega tretmaja za vas. Med ponudbo boste našli široko paleto wellness storitev, masaž in lepotnih tretmajev. Občutite pozitivne vibracije, sproščenost, toplino in srečo!
klima
masaža
romantični dogodek
savna
separe-vip
Šmarjeta 51, 8220 Šmarješke Toplice
031 683 787
Več o ponudbi

Spa center Wellness Ornament se nahaja v Dvorcu Gregorčič, v Šmarjeških Toplicah. V salonu svoje delo jemljejo kot poslanstvo, delo z ljudmi pa je njihov način življenja. Pri njih boste začutili dobro energijo, sproščenost in občutek obojestranskega zaupanja. Ne le vrhunske storitve, deležni boste tudi spodbudne besede in toplega dotika. Lastnica salona, ki vas bo sprejela in poskrbela za vaše razvajanje ima opravljenih več tečajev s področja nege telesa in ezoterike: shiatsu masaže, tečaj ličenja, izobraževanje s priznano kozmetiko v tujini, reiki, angelska terapija. Poleg omenjenega pa se lahko prepustite tudi tehniki Access Bars. Gre za nežno terapijo dotika glave, skozi katero boste prešli v stanje globoke relaksacije, ta pa aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju. Ob tem se sprostijo vse energije, ki so ujete v vaših možganih in telesu.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete 60-minutni vstop v infra savno ALI 20-minutno masažo hrbta. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete 50-minutni tretma nege telesa z mediteranskim pilingom in masažo s karitejevim maslom ALI sproščujočo 50-minutno masažo glave, obraza in obrazno masko. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness +« prejmete 50-minutni Facelifting ter nanos maske ter masaža obraza, z priznano kozmetiko Biodroga. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete 2-urni zakup savne ALI 70-minutno razvajanje v masažni kadi in kozarec penine. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 80-minutni tretma Access Bars s sproščujočo masažo stopal (ponudba velja za 1 osebo) ALI 80-minutni facelift in masko obraza (ponudba velja za 1 osebo) ALI 80-minutno VIP razvajanje (ponudba velja za 2 osebi).

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati 3 dni prej
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona
Ponudba prisotna na produktih:
Vstop v infra savno (60 min) ALI
Masaža hrbta (20 min)
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

29,99

Mediteranski piling telesa in masaža s karitejevim maslom (50 min) ALI
Masaža glave in obraza (50 min) in nanos maske
Ponudba velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

44,99

Facelift, nanos maske
Masaža obraza, z priznano kozmetiko Biodroga.
Ponudba velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija 3 dni prej

54,99

Zakup savne (2h) ALI
Razvajanje v masažni kadi ob kozarcu penine
Ponudba velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 1 dan prej

64,99

Tretma Access Bars s sproščujočo masažo stopal (80 min) za 1 osebo ALI
Facelift in maska obraza (80 min) za 1 osebo ALI
VIP razvajanje v dvoje (80 min)
Potrebna rezervacija 1 dan prej

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo