Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan.
Podari nepozabno doživetje!

Paintball klub Sljeme

Zabavna igra paintballa v zapuščeni bolnišnici

Znebite se stresa preko zabavne, razburljive in nepredvidljive igre v zapuščeni bolnišnici Brestovac. Po naporni tekmi, polni adrenalina, se lahko v prijetnem vzdušju Sljemenskega gozda sprostite ob jedeh z žara in odžejate ob vrčku piva.
Sljemenska cesta, 10 000 Zagreb
031 200 000
Več o ponudbi

Paintball klub Sljeme z najsodobnejšo opremo ponuja vse, kar potrebujete za nepozabno razburljivo igro paintballa na edinstvenem poligonu v zapuščeni bolnišnici Brestovac na Sljemenu, kjer se lahko naenkrat zabava do 30 igralcev. V zadnjih 5 letih so v klubu pridobili številne izkušnje na področju organizacije iger paintballa, zato danes organizirajo tudi zabavne teambuildinge in praznovanja rojstnih dni.

Igralci paintballa nosijo zaščitno masko, ki jih ščiti pred morebitnimi udarci kroglic. Med igro ne pridejo v fizični stik, igra pa je popolnoma neškodljiva in tveganje za morebitne poškodbe zelo majhno. V vsaki tekmi sodelujeta dve ekipi, ki imata isti cilj – premagati nasprotnika. Še posebej razburljiva in nepredvidljiva igra je vsekakor igra napada in obrambe, pri kateri se ena ekipa razporedi po stavbi in jo s svojo spretnostjo in strategijo brani pred napadalci, ki imajo možnost prodora z vseh strani.

V našem darilnem paketu dobite 3 ure paintballa, po naporni igri, polni adrenalina, pa se lahko v čudoviti okolici sljemenskega gozda sprostite s prigrizkom in vinom. Vnesite nekaj adrenalina v svoje življenje in sebi in soigralcem dokažite, da ste močni, iznajdljivi, vzdržljivi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete igro paintballa (3h) + buteljko vina in prigrizek. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Pri igri je potrebno upoštevati vsa pravila o varnosti in igri.
  • Priporočamo vam udobno obleko in obutev.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.

 

 

lepa narava
skupine
Igra paintballa 3h + buteljka vina
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija 3 dni prej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo