NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Degustacija v Panorami Stara pošta

Vrhunska vina in slastni prigrizki s čudovitim razgledom

Lokal Panorama Stara Pošta se nahaja v eni najzanimivejših zgradb v Kranju, ki jo je v preteklosti večkrat obiskal tudi France Prešeren. Je urbana džungla, ki goste vsakodnevno razvaja z dobro kavo in jim ponuja najlepši razgled nad starim delom mesta. Ponudba poleg različnih napitkov in pijač vključuje tudi sladice in tapase, tisto, k čemur stremijo, pa je čim močnejše sodelovanje z lokalnimi proizvajalci.
Koroška cesta 2, 4000 Kranj
040 880 464
Več o ponudbi

Lokal Panorama Stara Pošta se nahaja v eni najzanimivejših zgradb v Kranju, ki ima status kulturnega spomenika in jo je v preteklosti večkrat obiskal tudi France Prešeren. Je urbana džungla, ki gostom s prekrasnim ambientom vsakič pričara kanček nostalgije. Vsakodnevno jih razvaja z dobro kavo in jim ponuja najlepši razgled nad starim delom Kranja.

Celoten ambient lokala je poseben in edinstven. Gostje lahko izbirajo med različnimi sedeži, naslanjači in kavči, občutek domačnosti pa dopolnjuje še kamin. Zunaj ima lokal urejeno teraso, s katere se razprostira pogled na Kranj. Ob odprtju so prav zato imenu Stara pošta dodali še Panorama, saj lahko gostje v druženju ob pijači, uživajo v pogledu na staro mestno središče in širše. Čez dan se v kavarni zbirajo vse generacije, zvečer je na vrsti zabava ob glasbi. Ponudba poleg različnih napitkov in pijač vključuje tudi sladice in tapase. Stremijo k čim močnejšemu sodelovanju z lokalnimi proizvajalci, med katerimi so Andrejina kuhinja, Sokovi Štirn, olja in vina Monterosso, vina Atimo in Koželj – hiša dobrih vin.

V naših paketih lahko izbirate med različnimi ponudbami vin in prigrizkov za dve osebi. Preživite romantičen večer v prijetnem ambientu in spremljavi vrhunskih vin.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Raziskovanje okusov” prejmete Istrsko zgodbo (2x penina, 2x malvazija, 1x Panorama dilca).
  • V darilnem paketu “Miza za dva” prejmete Italijansko pravljico (Pizzeta Prosciutto in Toscana, Chianti Piccino 0,75l).
  • V darilnem paketu “Dobra miza” prejmete Druženje nad strehami Kranja (Modra Frankinja Prestige 0,75l, Pizzete Prosciutto, Di Carne in Toscana, 4x penino Monteclassico 0,1l).
  • V darilnem paketu “Ekstravagantna večerja” prejmete Rdečo poezijo (Panorama dilca, Cabernet sauvignon Colja 0,75l, Pizzeta in Pizzeta Toscana, Chianti Piccini 0,75l).

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.

 

bar-lokal
panorama
romantični dogodek
terasa
vinska karta
wi-fi
Istrska zgodba (2x penina, 2x malvazija, 1x Panorama dilca)
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

Italijanska pravljica (Pizzeta Prosciutto in Toscana, Chianti Piccino 0,75l)
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Druženje nad strehami Kranja (Modra Frankinja Prestige 0,75l, Pizzete Prosciutto, Di Carne in Toscana, 4x penina Monteclassico 0,1l)
Potrebna je predhodna rezervacija

59,80

Rdeča poezija (Panorama dilca, Cabernet sauvignon Colja 0,75l, Pizzeta in Pizzeta Toscana, Chianti Piccini 0,75l)
Potrebna je predhodna rezervacija

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo