Spletna trgovina deluje normalno, vsa naročena darila do 12h bodo odposlana še isti delavni dan!
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Premium partner

Degustacija v Panorami Stara pošta

Vrhunska vina in slastni prigrizki s čudovitim razgledom

Lokal Panorama Stara Pošta se nahaja v eni najzanimivejših zgradb v Kranju, ki jo je v preteklosti večkrat obiskal tudi France Prešeren. Je urbana džungla, ki goste vsakodnevno razvaja z dobro kavo in jim ponuja najlepši razgled nad starim delom mesta. Ponudba poleg različnih napitkov in pijač vključuje tudi sladice in tapase, tisto, k čemur stremijo, pa je čim močnejše sodelovanje z lokalnimi proizvajalci.
Koroška cesta 2, 4000 Kranj
040 880 464
Več o ponudbi

Lokal Panorama Stara Pošta se nahaja v eni najzanimivejših zgradb v Kranju, ki ima status kulturnega spomenika in jo je v preteklosti večkrat obiskal tudi France Prešeren. Je urbana džungla, ki gostom s prekrasnim ambientom vsakič pričara kanček nostalgije. Vsakodnevno jih razvaja z dobro kavo in jim ponuja najlepši razgled nad starim delom Kranja.

Celoten ambient lokala je poseben in edinstven. Gostje lahko izbirajo med različnimi sedeži, naslanjači in kavči, občutek domačnosti pa dopolnjuje še kamin. Zunaj ima lokal urejeno teraso, s katere se razprostira pogled na Kranj. Ob odprtju so prav zato imenu Stara pošta dodali še Panorama, saj lahko gostje v druženju ob pijači, uživajo v pogledu na staro mestno središče in širše. Čez dan se v kavarni zbirajo vse generacije, zvečer je na vrsti zabava ob glasbi. Ponudba poleg različnih napitkov in pijač vključuje tudi sladice in tapase. Stremijo k čim močnejšemu sodelovanju z lokalnimi proizvajalci, med katerimi so Andrejina kuhinja, Sokovi Štirn, olja in vina Monterosso, vina Atimo in Koželj – hiša dobrih vin.

V naših paketih lahko izbirate med različnimi ponudbami vin in prigrizkov za dve osebi. Preživite romantičen večer v prijetnem ambientu in spremljavi vrhunskih vin.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Raziskovanje okusov” prejmete Malo Monterosso zgodbo (2 kozarca penine Monteclassico, 2 kozarca malvazije Monterosso, 2 kozarca Neroneja Monterosso, krožnik Monterosso).
  • V darilnem paketu “Miza za dva” prejmete Veliko Monterosso zgodbo (buteljka malvazije Monterosso, dva kozarca penine Monteclassico, sirova dilca).
  • V darilnem paketu “Dobra miza” prejmete Rdečo poezijo (tapas tris, 2x tatarski biftek, 2 buteljki vina).
  • V darilnem paketu “Ekstravagantna večerja” prejmete Belo poezijo (tapas tris, dilca Panorama, krožnik Monterosso, buteljka malvazije Monterosso, buteljka Veliko belo Movia).

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.

 

bar-lokal
panorama
romantični dogodek
terasa
vinska karta
wi-fi
Mala Monterosso zgodba (2x penina, 2x malvazija, 2x Nerone, krožnik Monterosso)
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

Velika Monterosso zgodba (buteljka malvazije, 2x penina, sirova dilca)
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Rdeča poezija (tapas tris, 2x tatarski biftek, 2 buteljki vina)
Potrebna je predhodna rezervacija

59,80

Bela poezija (tapas tris, dilca Panorama, krožnik Monterosso, 2 buteljki vina)
Potrebna je predhodna rezervacija

79,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo