Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Premium partner

Degustacija v Panorami Stara pošta

Vrhunska vina in slastni prigrizki s čudovitim razgledom

Lokal Panorama Stara Pošta se nahaja v eni najzanimivejših zgradb v Kranju, ki jo je v preteklosti večkrat obiskal tudi France Prešeren. Je urbana džungla, ki goste vsakodnevno razvaja z dobro kavo in jim ponuja najlepši razgled nad starim delom mesta. Ponudba poleg različnih napitkov in pijač vključuje tudi sladice in tapase, tisto, k čemur stremijo, pa je čim močnejše sodelovanje z lokalnimi proizvajalci.
bar-lokal
panorama
romantični dogodek
terasa
vinska karta
wi-fi
Koroška cesta 2, 4000 Kranj
040 880 464
Več o ponudbi

Lokal Panorama Stara Pošta se nahaja v eni najzanimivejših zgradb v Kranju, ki ima status kulturnega spomenika in jo je v preteklosti večkrat obiskal tudi France Prešeren. Je urbana džungla, ki gostom s prekrasnim ambientom vsakič pričara kanček nostalgije. Vsakodnevno jih razvaja z dobro kavo in jim ponuja najlepši razgled nad starim delom Kranja.

Celoten ambient lokala je poseben in edinstven. Gostje lahko izbirajo med različnimi sedeži, naslanjači in kavči, občutek domačnosti pa dopolnjuje še kamin. Zunaj ima lokal urejeno teraso, s katere se razprostira pogled na Kranj. Ob odprtju so prav zato imenu Stara pošta dodali še Panorama, saj lahko gostje v druženju ob pijači, uživajo v pogledu na staro mestno središče in širše. Čez dan se v kavarni zbirajo vse generacije, zvečer je na vrsti zabava ob glasbi. Ponudba poleg različnih napitkov in pijač vključuje tudi sladice in tapase.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu “Raziskovanje okusov” prejmete Istrsko zgodbo (2x Penina Monteclassico – 0,1 l, 2x Malvazija Monterosso – 0,1l, 1x piceta z mocarelo).
  • V darilnem paketu “Miza za dva” prejmete Italijansko pravljico (1x Cabernet Sauvignon Kristančič – 0,75l, 1x piceta s pršutom, 1x piceta z mocarelo).
  • V darilnem paketu “Miza za dva +” prejmete sladko razvajanje (1x Dišeči Traminec Steyer 0,75l, 1x tapas dilca, 2x Penina Monteclassico Rose 0,1l, 2x hišni souffle).
  • V darilnem paketu “Dobra miza” prejmete Druženje nad strehami Kranja (1x Nerone Monterosso – 0,75l, 4x Penina Monteclassico -0,1l, 1x lokalna dilca, 2x hišni souffle).
  • V darilnem paketu “Ekstravagantna večerja” prejmete Rdečo poezijo (1x Cabernet Sauvignon Kristančič – 0,75l, 1x Refošk Santomas – 0,75l, 1x tapas dilca, 1x piceta z mocarelo, 1x biftek namaz, 2x hišni souffle).

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.

 

Ponudba prisotna na produktih:
Istrska zgodba (2x penina, 2x malvazija, 1x piceta z mocarelo)
Potrebna je predhodna rezervacija

29,99

Italijanska pravljica (1x Cabernet Sauvignon Kristančič, 1x piceta s pršutom, 1x piceta z mocarelo)
Potrebna je predhodna rezervacija

44,99

Sladko razvajanje (1x Dišeči Traminec Steyer 0,75l, 1x tapas dilca, 2x Penina Monteclassico Rose 0,1l, 2x hišni souffle)
Potrebna je predhodna rezervacija

54,99

Druženje nad strehami Kranja (1x Nerone Monterosso, 4x Penina Monteclassico, 1x lokalna dilca, 2x hišni souffle)
Potrebna je predhodna rezervacija

64,99

Rdeča poezija (1x Cabernet Sauvignon Kristančič - 0,75l, 1x Refošk Santomas - 0,75l, 1x tapas dilca, 1x piceta z mocarelo, 1x biftek namaz, 2x hišni souffle)
Potrebna je predhodna rezervacija

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo