Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Park Boutique Hotel

Namestitev v središču hrvaške baročne zibelke

Edinstveni Park Boutique Hotel se nahaja v zgodovinskem središču Varaždina, v parku Vatroslav Jagić, ki je eden od zgodovinskih simbolov mesta. Sodobni hotel pripoveduje povsem izvirno urbano zgodbo o tradiciji in ponuja čudovite razglede na okolico. Nastanitev v eni od modernih sob in kulinarični užitki, ki jih ponuja hotelska restavracija, bodo vaše bivanje v čudovitem Varaždinu spremenili v edinstveno izkušnjo.
bar-lokal
hotel
jakuzzi
klima
panorama
restavracija v hotelu
romantični dogodek
savna
televizija
welness
wi-fi
Ul. Juraja Habdelića 6, 42000 Varaždin, Hrvaška
00385 42 42 03 00
Več o ponudbi

Park Boutique Hotel se nahaja v samem središču Varaždina in predstavlja idealno destinacijo za manjše turistične skupine, družine ter individualne goste. Vse moderno opremljene sobe nudijo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom in kopalnico s kadjo, z brezplačnim toaletnim priborom ter sušilcem za lase. Nekatere enote imajo tudi predel za sproščanje s sedežno garnituro.

Hotel ponuja tudi wellness s savno in masažno kadjo, kongresno dvorano ter lasten bar in restavracijo, kjer po naročilu pripravljajo regionalno in sodobno kulinariko s širokim izborom vin ter žganih pijač. V sklopu nastanitve lahko obiščete tudi trgovino s spominki. Brezplačen brezžični internet je na voljo v vseh prostorih.

V naši ponudbi prejmete nočitev z zajtrkom in večerjo in možnost uporabe wellnessa. Sprostite se in raziščite zgodovinski center Varaždina!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom in večerjo in mini wellness paket (jacuzzi, savna). Velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
Ponudba prisotna na produktih:
Nočitev z zajtrkom in večerjo
Mini wellness paket (jacuzzi, savna)
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 3 dni prej

144,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo