Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Picerija Come to Mama

Razvajajte se z vrhunsko pico v mestu Zagreb

Come to Mama povzema idejo domačega vzdušja, pisanih detajlov in igrivosti, ki so v kombinaciji s slastnimi picami nepogrešljiva kombinacija. Njihova ponudba pic je vsako sezono prepredena z novimi okusi. Svojim gostom skušajo ponuditi potovanje prepletajočih se okusov Italije in Hrvaške. V svojih jedeh kombinirajo sestavine teh dveh sosednjih držav, zato so v svojo ponudbo vključili tudi istrske tartufe na pici, ki je edinstvena in se kar stopi v ustih!
internet link @
klima
otroci
parkirišče
restavracija
wi-fi
Aleja Matije Ljubeka 25, Zagreb
031 200 000
Več o ponudbi

Picerija Come to Mama povzema idejo domačega vzdušja, pisanih detajlov in igrivosti, ki so v kombinaciji s slastnimi picami nepogrešljiva kombinacija. Ta vrhunska picerija ponuja izbor 10 vrst pic, za katere so prepričani, da bodo zadovoljile prav vsak okus.

Ta izvirna italijanska jed se je z izjemno hitrostjo razširila po svetu in danes predstavlja eno izmed najbolj priljubljenih jedi. Sestavljena je iz običajno okrogle sploščene podlage iz kvašenega testa na osnovi pšenice, ki je prelita s paradižnikom, sirom in različnimi drugimi sestavinami. Testo picerije Come To Mama je še posebej krhko in lahko bi rekli, da je edinstveno v Zagrebu. Pice postrežejo tudi z različnimi solatami, ki se k jedi odlično podajo in poskrbijo za dopolnitev popolnega obroka.

Pico si običajno radi delimo, zato je postala značilen obrok za družinska srečanja, razna praznovanja ali kot uvod v katerega od izletov. Z novimi okusi potujemo zahodno od Zagreba skozi Istro ter vse do Lazija in Neaplja, ki sta prvotni dom te neverjetno okusne jedi.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete 2x pijačo dobrodošlice (npr. žganje), 2x pico po izbiri (razen goveje) in 2x sok po izbiri (Cola, Fanta, Sprite, Jana, Pago, itd.). Možno je tudi doplačilo za dodatno hrano in pijačo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete 2x pico po izbiri (razen goveje), 2x sok po izbiri (Cola, Fanta, Sprite, Jana, Pago) in 2x torto. Možno je tudi doplačilo za dodatno hrano in pijačo. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete 3x pico po izbiri (razen goveje), 3x sok po izbiri (Cola, Fanta, Sprite, Jana, Pago) in 3x torto. Možno je tudi doplačilo za dodatno hrano in pijačo. Ponudba velja za 3 osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Restavracijo vnaprej obvestite o morebitnih alergijah.
  • V primeru veganstva ali vegetarijanstva pred obiskom preverite jedilnik.
  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 delovne dni prej prek telefona ali e-maila.
Ponudba prisotna na produktih:
2x pijača dobrodošlice
2x pica po izbiri (razen goveje)
2x sok po izbiri (Cola, Fanta, Sprite, Jana, Pago, itd.)
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 3 delovne dni prej

29,99

2x pica po izbiri (razen goveje)
2x sok po izbiri (Cola, Fanta, Sprite, Jana, Pago, itd.)
2x torta
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 3 delovne dni prej

29,99

3x pica po izbiri (razen goveje)
3x sok po izbiri (Cola, Fanta, Sprite, Jana, Pago, itd.)
3x torta
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 3 delovne dni prej

44,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo