Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!

Planet 2 astrologija

Zavedanje in načtrovanje s profesionalno ekipo

Izkušeni vedeževalci in astrologi so vam z individualno obravnavo na voljo za kratek klepet ali daljši pogovor. Razložijo vam energetsko pogojenost vaše usode ter kdaj in kakšne spremembe lahko pričakujete na različnih področjih vašega življenja. Odločite se lahko za izdelavo natalne astrološke karte, ki predstavlja vaš rojstni zapis glede na postavitev planetov in zvezd ob vašem rojstvu. Z njeno pomočjo boste našli odgovore na vprašanja.
internet link @
klima
parkirišče
separe-vip
Beethovnova ulica 4, 1000 Ljubljana
040 619 265
Več o ponudbi

Planet 2 astrologija se nahaja v Ljubljani, kjer vam vam nudijo pogled v prihodnost z jasnimi odgovori na konkretna vprašanja. Izveste lahko vse, kar vas glede vaše prihodnosti zanima ali vas pesti: ljubezen, zdravje, posel, denar, šola, izpiti, pomoč. Preverite svoje napovedi in povečajte možnost za uspeh. Njihovo obsežno znanje, dolgoletne izkušnje so dovolj zgovorne in dajo vedeti, da jim gre zaupati.

V naši ponudbi lahko prejemte pogovor z vedeževalko in astrologinjo, lahko pa izdelate osebno astrološko karto z izrisom, ki predstavlja zapis na nebu ter postavitev planetov in zvezd ob vašem rojstvu.Če se sprašujete, zakaj na določenih področjih nimate sreče, je to za vas priložnost, da se soočite sami s sabo.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete 15 minut pogovora z vedeževalko, astrologinjo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem  paketu »Masaža in wellness« prejmete 25 minut pogovora z vedeževalko, astrologinjo. Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete 50 minut pogovora z vedeževalko, astrologinjo ALI osebno natalno astrološko karto z izrisom in obsegom 10 strani. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija po emailu.
Ponudba prisotna na produktih:
15 minut pogovora z vedeževalko, astrologinjo
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija po emailu

29,99

25 minut pogovora z vedeževalko, astrologinjo
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija po emailu

44,99

50 minut pogovora z vedeževalko, astrologinjo ali osebna natalna astrološka karta z izrisom in obsegom 10 strani
Velja za 1 osebo
Potrebna rezervacija po emailu

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo