Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Poročna in svečana moda Mod’Art, Domžale

Najlepše kolekcije poročnih in svečanih oblek

Skrben izbor raznolikih vrhunskih kolekcij poročnih oblek vam zagotavlja, da izberete obleko, v kateri se boste na poročni dan počutile prijetno, udobno, sproščeno, modno in samozavestno. V poročnih oblekah Mod’ Art boste videti kot boginje. Ponujajo tudi veliko izbiro poročnih čevljev, poročnega spodnjega perila in modnih dodatkov. Na voljo so vam z modnim svetovanjem, s čimer vam pomagajo doseči videz, o katerem že dolgo sanjate.
Slamnikarska cesta 3, 1230 Domžale
031 368 468
Več o ponudbi

Poročna in svečana moda Mod’ Art se nahaja v Domžalah in nudi modno svetovanje, najem in nakup poročne ali svečane obleke. Skrben izbor najboljših kolekcij poročne in svečane mode ter strokovnost in več kot 23 letne izkušnje so zagotovilo, da lahko v Mod’ Artu izberete obleko in modne dodatke, v katerih se boste na poročni dan počutili prijetno, udobno, sproščeno, modno in samozavestno.

Dokaz več, da je v Mod’Art-u ‘doma’ tudi strokovnost, povezana z modnim oblikovanjem in svetovanjem, so tudi članki Martine Čižman, magistrice umetnosti in vodje salona. Nekaj teh člankov, ki so bili večinoma objavljeni v različnih izdajah slovenskih poročnih revij, vam je v celoti na voljo tudi na njihovi spletni strani.

V našem paketu lahko prejmete bon za najem ali nakup obleke, bodisi svečane ali poročne. Uživajte v trenutkih, ki si jih boste zapomnili za vedno in si privoščite popoln videz, ki vam ga bodo zavidali.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Poročni paket« prejmete najem ali nakup v vrednosti 130 eur poročne/svečane ženske obleke in modno svetovanje. Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Pred nakupom se pozanimajte o delovnem času studia.
  • Bon ne velja na akcijske cene.
  • Obvezna je rezervacija 5 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite preko telefona.

 

 

 

butik
Najem ali nakup v vrednosti 130 eur poročne/svečane ženske obleke
Modno svetovanje
Velja za 1 osebo, rezervacija 5 dni prej
Bon ne velja na akcijske cene

129,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo