Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!
Excellence partner

Port 9 Resort - Hotel Melion

Odkrijte svojo sončno stran

Port 9 Hotel stoji v mirnem morskem zalivu v bližini starega mestnega jedra Korčule. Ponuja udobno namestitev v sodobnih klimatiziranih sobah z balkonom, opremljenih v navtičnem slogu. Sprostite se v zunanjem bazenu s teraso, fitnesu ali wellness centru, lakoto pa potešite v eni od izvrstnih hotelskih restavracij. Športni navdušenci boste tu uživali v tenisu ali kolesarjenju, najmlajši pa se bodo lahko zabavali v vodnem parku in na otroškem igrišču.
Dubrovačka cesta 19a, 20260, Korčula, Hrvaška
00385 20 72 68 80
Več o ponudbi

Leta 2017 popolnoma prenovljeni Port 9 Hotel se nahaja neposredno ob morju, od starega mestnega jedra Korčule pa je oddaljen le 2 km. Ponuja pogled na zaliv, zunanji bazen s teraso za sončenje, wellness in fitnes center, bar ter več restavracij. Klimatizirane sobe z balkonom se nahajajo v štirih paviljonih, opremljene pa so v navtičnem slogu. Vključujejo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, mini bar, sef in lastno kopalnico s kadjo ali prho, brezplačnim toaletnim priborom ter sušilcem za lase.

V restavracijah strežejo specialitete lokalne in mednarodne kulinarike. Fitnes ter wellness center, kjer so na voljo savna, masažna kad in masaže, lahko obiščete ob doplačilu. Brezplačen brezžični internet je dostopen v vseh prostorih, na voljo pa je tudi brezplačno parkirišče. V sklopu letovišča Port 9 lahko uživate v različnih dejavnostih, kot sta tenis in kolesarjenje. Ponudba obsega tudi vodni park, otroško igrišče in otroški klub z animatorji.

V naši ponudbi prejmete dve nočitvi v Superior Lux sobi za dve osebi. Presenetite svojo boljšo polovico z nepozabnim romantičnim oddihom v Dalmaciji!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete dve nočitvi v Superior Lux sobi. Ponudba velja za 2 oseb.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija 5 dni prej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
  • Rezervacija ni mogoča za termine med 1. 7. in 15. 9.
hotel
jakuzzi
kolesarska pot
masaža
parkirišče
plaža
restavracija v hotelu
romantični dogodek
savna
televizija
tenis
terasa
welness
wi-fi
zunanje igrišče
zunanji bazen
Dve nočitvi v Superior Lux sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 5 dni prej
Ne velja od 1. 7. do 15. 9.

219,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo