Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Podari nepozabno doživetje!

Prehranska dopolnila Ekolife natura

Liposomski vitamini in minerali za učinkovitejši trening

Ekolife Natura je slovenska blagovna znamka, ki jo je ustanovila Tajča Pavček, ker sta jo moderni način in hitrost življenja pripeljala do spoznanja, da je ekološki način življenja zelo pomemben. Ne le za obstoj našega planeta, temveč tudi nas samih. Znamka je poznana predvsem po liposomih, ki pospešujejo absorpcijo vitaminov in mineralov. SportMe je edinstven izdelek, ki športnikom omogoča učinkovit trening. Namenjen je tako vrhunskim kot tudi rekreativnim športnikom.
Več o ponudbi

Glavna vodila znamke Ekolife Natura so ekološki način življenja ter skrb za okolje in zdravje. Zavedajo se, da je naše telo sposobno samozdravljenja, če mu seveda pri tem pomagamo. V slovenskem prostoru  so poznani predvsem po liposomskih vitaminihnaravni kozmetiki in izdelkih za nego telesa ter drugih ekoloških proizvodih, kot so olja, semena in superživila.

Liposomi so majhni mehurčki, sestavljeni iz vodnega jedra in fosfolipida. Idealni so za vnašanje prehranskih dopolnil v telo, saj jih želodec in črevesje zlahka vsrkata, ob tem pa se istočasno vsrkajo snovi, ki so jim dodane (vitamini in minerali). Prednosti liposomskih vitaminov in mineralov so torej dostava direktno v celico, takojšen učinek in maksimalni izkoristek. Poleg tega ne obremenjujejo želodčne in črevesne sluznice, ne vsebuje nanodelcev in so brez GMO.

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi liposomskimi vitamini in minerali, namenjenimi pospeševanju učinkovitosti treninga.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete Ekolife natura liposomski SportMe (150 ml).
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete Ekolife natura liposomski SportMe (150 ml) in Ekolife natura liposomski vitamin C (100 ml).
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness LUX« prejmete Ekolife natura liposomski SportMe (150 ml) in Ekolife natura liposomski Magnezij (200 ml).
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete Ekolife natura liposomski SportMe (150 ml) in Ekolife natura liposomski magnezij (200 ml).

 

Dodatna navodila:

  • Ponudbo lahko izkoristite samo prek e-pošte (info©ekolife.si) ali telefona (040 845 996). Delovni čas: od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro.
EKO pridelane sestavine
internet link @
Ekolife natura liposomski SportMe (150 ml)

24,80

SPORT MINI KOMPLET
Ekolife natura liposomski SportMe (150 ml)
Ekolife natura liposomski vitamin C (100 ml)

39,80

SPORT MIDI KOMPLET
Ekolife natura liposomski SportMe (150 ml)
Ekolife natura liposomski Magnezij (200 ml)

59,80

SPORT MAKSI KOMPLET
Ekolife natura liposomski SportMe (150 ml)
Ekolife natura liposomski Magnezij (200 ml)
Ekolife natura liposomski vitamin C (250 ml)

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo