Za naročila do 12. ure, dostava: naslednji delovni dan. V času povečane obremenitve dostavne službe do 3 delovne dni.
Podari nepozabno doživetje!

Pura Vida Salon

Z masažo do boljšega počutja

Privoščite si razvajanje v salonu Pura Vida in izberite eno izmed več vrst masaž, ki bo vašem telesu omogočila, da se sprosti, ublaži neugodje in doseže občutek miru. Prepustite se rokam izkušene fizioterapevtke, ki z udeležbo strokovnih izobraževanj sledi sodobnim trendom na različnih področjih farmacije. Pri svojem delu kombinira več različnih masažnih tehnik, s svojim znanjem pa pomaga ljudem do večje samostojnosti, boljšega počutja in s tem do boljše kvalitete življenja.
Erjavčeva ulica 23, 5000 Nova Gorica
041 540-937
Več o ponudbi

Primorski Pura Vida Salon iz Nove Gorice se ukvarja z različnimi vrstami masaž. Pura vida pomeni čisto življenje, in prav to lahko začutite v tem salonu z masažo, ki jo izvaja maserka z več kot desetimi leti izkušenj. Tu boste lahko poleg vsem znane klasične masaže preizkusili tudi berbersko masažo in jagodno masažo, ki sta vključeni tudi v našo ponudbo. Berberska masaža se imenuje po ljudstvu iz Maroka, ki je izjemno nežna in vas zapelje z dotikom arganovega olja, ki v maroški domači lekarni velja za najplemenitejše. Masaža zmanjša možnost nastanka strij in aken ter uravnava Ph telesa. Jagodna masaža vas bo prepričala s sladkim vonjem jagod, ki je dodan masažnemu olju iz makadamije. Vaša koža bo po masaži mehka in dišeča.

V našem paketu lahko prejmete klasično masažoberbersko masažojagodno masažo ali pa se prepustite masaži stopal ali raindrop tehniki.

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Nega v spa centru« prejmete klasično sprostilno masažo hrbta (30 min) ALI berbersko masažo hrbta z arganovim oljem in maslom (30 min) ALI jagodna masaža hrbta za dame (30 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Masaža in wellness« prejmete klasično sprostilno masažo celega telesa (60 min) ALI berbersko masažo celega telesa z arganovim oljem in maslom za telo (60 min) ALI refleksna masaža stopal (45 min). Ponudba velja za 1 osebo.
  • V darilnem paketu »Lepotna nega in sprostitev« prejmete klasično sprostilno masažo celega telesa (60 min) in refleksno masažo stopal (30 min) ALI aromaterapija (60 min) in refleksno masažo stopal (30 min) ALI raindrop tehniko (90 min) in masažo stopal (15 min). Ponudba velja za 1 osebo.

 

Dodatna navodila:

  • Izogibajte se težki hrani 2 uri pred masažo.
  • Rezervacija je potrebna 2 dni prej.
internet link @
klima
lepa narava
masaža
parkirišče
separe-vip
Klasična sprostilna masaža hrbta 30 minut ALI berberska masaža hrbta z arganovim oljem in maslom za 30 minut ALI jagodna masaža hrbta za dame 30 minut
Velja za 1 osebo, rezervacija 2 dni prej

24,80

klasična sprostilna masaža celega telesa 60 minut ALI berberska masaža celega telesa z arganovim oljem in maslom za telo 60 min ALI refleksna masaža stopal 45 minut
Velja za 1 osebo, rezervacija 2 dni prej

39,80

klasična sprostilna masaža celega telesa 60 minut + refleksna masaža stopal 30 minut ALI aromaterapija 60 minut + refleksna masaža stopal 30 minut ALI raindrop tehnika 90 minut + masaža stopal 15 minut
Velja za 1 osebo, rezervacija 2 dni prej

78,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo