NAROČILA: Oddana do 12:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
Preveri veljavnost kartice

Darilnim paketom SelectBox, ki jim preteče veljavnost med 15.10.2020 - 30.10.2021 smo avtomatsko podaljšali veljavnost do 1.11.2021.

Podari nepozabno doživetje!

Rafting in supanje v Bohinju

Zabavne vodne aktivnosti v objemu Julijskih Alp

Bohinj je čudovita zelena dolina, ki se nahaja v osrčju enega najstarejših narodnih parkov v Evropi, ponaša pa se tudi z največjim slovenskim naravnim jezerom. Agencija Pac Sports tu organizira in vodi številne zabavne aktivnosti na prostem. Adrenalinske navdušence bo navdušil rafting, razburljiv za vsakogar, ki poleg odkrivanja naravnih lepot uživa tudi v odkrivanju in premagovanju lastnih sposobnosti. Tisti bolj umirjene sorte pa boste uživali v raziskovanju jezera s supom.
Hostel pod Voglom, Ribičev Laz 60, 4265 Bohinjsko jezero
040 864 202
Več o ponudbi

Pac Sports je agencija z več kot 20-letno tradicijo, ki organizira in vodi večino športov na prostem, aktualnih v Bohinju. Med poletnimi športni, ki jih ponujajo, so soteskanje, raziskovanje jam, plezanje, kajak in kanu, gorsko kolesarjenje, jadralno padalstvo, rafting, supanje in treking. Pozimi pa sta aktualna predvsem snežni rafting in krpljanje. Za brezskrbno doživetje ponujajo tudi izposojo opreme.

Rafting izvajajo z avantura raftu, ki so narejeni za dve oz. tri osebe, zato boste morali raft usmerjati sami. Vodnik vas bo le usmerjal, po kateri strani reke, ki je za to obliko raftinga idealna, je treba peljati. Doživetje je tako razburljivo za vsakogar, ki poleg uživanja v naravnih lepotah uživa tudi v odkrivanju svojih sposobnosti pri premagovanju brzic. Supanje pa je umirjena rekreacija, primerna za vsakogar.

V naši ponudbi prejmete dnevno izposojo supa ali rafting na Savi Bohinjki. Preživite aktiven dan v osrčju neokrnjenega Triglavskega narodnega parka!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Šport za vsakogar« prejmete dnevni najem supa v Bohinju. Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Zabava v naravi« prejmete rafting na Savi Bohinjki (outsider rafting). Ponudba velja za eno osebo.
  • V darilnem paketu »Adrenalinska doživetja« prejmete rafting na Savi Bohinjki (outsider rafting) in kava po izbiri. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila

  • Odsvetujemo uživanje obilnejšega obroka tik pred adrenalinskimi športi.
  • Potrebna je udobna obutev in primerna športna oprema.
  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona.
kajak-kanu
lepa narava
panorama
plezanje
rafting
Dnevna izposoja supa
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

24,80

Rafting na Savi Bohinjki
Velja za 1 osebo
Potrebna je predhodna rezervacija

39,80

Rafting na Savi Bohinjki
Kava po izbiri
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo