Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!
Premium partner

Restavracija Brič

Doživite nepozabno izkušnjo spajanja kulinarike in vina

Restavracija Brič v Dekanih se ponaša s široko ponudbo morskih jedi, navdušila pa bo tudi zaprisežene mesojedce in vegetarijance. Ker prisegajo na kakovostne sestavine, večino zelenjave in zelišč pridelajo kar na lastnem vrtu, vse ostalo pa jim priskrbijo okoliški kmetje. Poleg lastnih vin ponujajo tudi številna vrhunska vina in penine drugih slovenskih in tujih proizvajalcev, nudijo pa tudi skupinske oglede vinske kleti Brič.
parkirišče
restavracija
romantični dogodek
vinska karta
vinska klet
zunanje igrišče
Dekani 3b, 6271 Dekani
05 913 88 19; 031 679 479
Več o ponudbi

Kulinarika Restavracije Brič v Dekanih temelji na ribjih jedeh, primerna pa je tudi za zahtevne mesojedce in vegetarijance. Jedilnik sproti prilagajajo letnim časom in tistemu, kar jim v danem trenutku ponuja naše morje, pri mesu pa stremijo k dobro uležanemu slovenskemu govedu. Na jedilnem listu imajo veliko izbiro surovih jedi. Nekatere med njimi pripravljajo in marinirajo neposredno pred gosti, pri drugih pa mariniranje gostom celo prepustijo. Pripravljajo tudi številne vrste domačih testenin, ki jih kombinirajo z morskimi sadeži ali s svežimi tartufi. Ker so za dobro jed potrebne kakovostne sestavine, veliko zelenjave in zelišč pridelujejo kar na lastnem vrtu, za ostalo pa sodelujejo z okoliškimi kmetijami. Pri izboru vin poleg vin Posestva Brič ponujajo še več kot 300 različnih slovenskih in tujih vin, penin in šampanjcev.

Restavracija je primerna tudi za večja rojstnodnevna praznovanja in organizacijo porok, saj v notranjosti lahko sprejme do sto gostov, poleti pa na senčni letni terasi lahko postrežejo še dodatnih 80 gostov. Pred restavracijo je gostom na voljo parkirišče, za najmlajše obiskovalce pa imajo urejeno tudi igrišče in balinišče. Poleg tega ponujajo tudi skupinske oglede vinske kleti Brič, kjer vas lahko pogostijo in razvajajo z vrhunskimi vini.

V naših paketih lahko izbirate med degustacijo vin s prigrizkom in meniji z različnim številom hodov.

 

Kaj prejmete v paketu?

 • V darilnem paketu »Raziskovanje okusov« prejmete degustacijo 2 vrst vina in narezek. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete 3-hodni meni (juha po izbiri, file brancina, priloga). Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Miza za dva+« prejmete 3-hodni meni (juha po izbiri, file brancina, priloga) s sladico po izbiri. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete 4-hodni meni (pozdrav iz kuhinje, tunin tatarc, sipa v solati s pinjolami in jagodami, hobotnica v solati, juha po izbiri, file brancina, priloga) Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete 5-hodni meni (Pozdrav kuhinje, tunin tatarc, sipe v solati s pinjolami in jagodami, hobotnica v solati, juha po izbiri, pljukanci s škampi, bučkami in češnjevim paradižnikom, file brancina, priloga). Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Okusi vrhunskih chefov« prejmete meni degustacijske večerje (Pozdrav kuhinje, rakovica v solati, sipe v solati s pinjolami in jagodami, hobotnica v solati, brancinov carpaccio na berivki s citrusi, oljčnim oljem in granatnim jabolkom, pljukanci s škampi, bučkami in češnjevim paradižnikom, riba po izbiri, priloga) in kozarec vrhunskega vina, sladica po izbiri. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Najboljše dobrote« prejmete 3-hodni meni (juha po izbiri, file brancina, priloga). Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Neprecenljiva doživetja« prejmete 5-hodni meni (Pozdrav kuhinje, tunin tatarc, sipe v solati s pinjolami in jagodami, hobotnica v solati, juha po izbiri, pljukanci s škampi, bučkami in češnjevim paradižnikom, file brancina, priloga). Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete meni degustacijske večerje (Pozdrav kuhinje, rakovica v solati, sipe v solati s pinjolami in jagodami, hobotnica v solati, brancinov carpaccio na berivki s citrusi, oljčnim oljem in granatnim jabolkom, pljukanci s škampi, bučkami in češnjevim paradižnikom, riba po izbiri, priloga) in kozarec vrhunskega vina, sladica po izbiri. Ponudba velja za 2 osebi.
 • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete kozarec penine, vinsko spremljavo, pozdrav kuhinje in degustacijski meni (rakovica v solati, sipe v solati s pinjolami in jagodami, hobotnica v solati, kozarec vrhunskega vina, brancinov carpaccio na berivki s citrusi, oljčnim oljem in granatnim jabolkom, pljukanci s škampi, bučkami in češnjevim paradižnikom + kozarec vrhunskega vina, riba po izbiri, priloga, sladica po izbiri. Ponudba velja za 2 osebi

Dodatna navodila:

 • Potrebna je rezervacija en dan prej.
 • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
 • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
Ponudba prisotna na produktih:
Degustacija 2 vrst vina in narezek
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

29,99

3 hodni meni
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

44,99

3 hodni meni s sladico po izbiri
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

54,99

4 hodni meni
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

64,99

5 hodni meni
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

89,99

Degustacijska večerja
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

144,99

3 hodni meni
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

44,99

5 hodni meni
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

89,99

Degustacijska večerja
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

144,99

6 hodni meni z izbranimi vrhunskimi vini
Velja za 2 osebi
Potrebna je rezervacija 1 dan prej

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo