Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Gusarska Konoba

Piratsko vzdušje in jedi, pripravljene z ljubeznijo

Če ste v znamenitem romarskem mestu Omiš in želite začutiti pravo piratsko vzdušje, je restavracija, ki spominja na piratsko ladjo, idealno mesto za vas. Uživajte v odlični hrani in posebnem ambientu. Skrbno pripravljene jedi tradicionalne nacionalne kuhinje in visoka kakovost postrežbe vam bodo vsekakor prinesli nepozabno gastronomsko doživetje. V restavraciji nudijo širok izbor mesnih in ribjih dobrot, pripravljenih iz vrhunskih sestavin.
Trg Kralja Tomislava 6, 21310 Omiš, Hrvaška
00385 217 55 260
Več o ponudbi

Restavracija v stilu gusarjev se nahaja na Hrvaškem in vam zagotavlja pravo piratsko vzdušje v središču mesta Omiš. V popolni igri luči, lesa in oken, ki spominjajo na ladijska, vam v restavraciji pričarajo občutek starodavnih gusarskih časov. Počutite se kot gusarji v podpalubju in se pripravite na vrhunski gastronomski užitek sodobne kuhinje. Skrbno pripravljene jedi tradicionalne nacionalne kuhinje in visoka kakovost postrežbe vam bodo vsekakor prinesli nepozabno kulinarično doživetje. V restavraciji nudijo širok izbor mesnih in ribjih dobrot, pripravljenih iz vrhunskih sestavin, poleg tega pa boste lahko uživali v obsežni ponudbi vrhunskih vin domačih in tujih vinarjev.

Osebje restavracije vas bo toplo pozdravilo in vas navdušilo z gurmanskimi stvaritvami. Ambient je vsekakor zanimiv in prijeten, klimatiziran, poleg tega pa se lahko pohvalijo tudi s čudovitim zunanjim vrtom s pogledom na morje. Njihovi gostje se radi vračajo, na podlagi dobrega glasu pa pridobivajo vedno več rednih strank. Ključ uspeha restavracije se skriva v posebnem ambientu in seveda v odlični hrani. Ker se za vsakogar najde nekaj primernega, so prepričani, da se vam bo gurmansko doživetje za vedno vtisnilo v spomin.

V naši ponudbi darilnih paketov lahko uživate v okušanju tako mesnih kot tudi ribjih dobrot, kosilu ali večerji z večhodnimi meniji. Ne glede na to, kateri meni boste izbrali, zagotovo ne boste razočarani.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu:

  • V darilnem paketu “Miza za dva” prejmete kosilo ali večerjo s 3 hodi  po izboru chefa. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Ekstravagantna večerja” prejmete kosilo ali večerjo s 5 hodi po izboru chefa in kozarec vina pri glavni jedi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Neprecenljiva doživetja” prejmete kosilo ali večerjo s 5 hodi po izboru chefa in kozarec vina pri glavni jedi. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Ponudbo je potrebno rezervirati najmanj 3 dni vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu in elektronski pošti.
  • Prosimo, da restavracijo vnaprej obvestite o možnih alergijah.
  • Preverite meni v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
klima
restavracija
terasa
vinska karta
Kosilo ali večerja s 3 hodnim menijem
Meni po izboru chefa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

39,80

Kosilo ali večerja s 5 hodnim menijem
Meni po izboru chefa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

79,80

Kosilo ali večerja s 5 hodnim menijem
Meni po izboru chefa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 3 dni vnaprej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo