Vsa naročena darila do 11:30h bodo odposlana še isti delovni dan!
PETROL AKCIJA
1 = 2 akcija
Podari nepozabno doživetje!

Restavracija Hotel Jadran Šibenik

Dalmatinske specialitete s čudovitim razgledom

Uživajte v raznolikih dalmatinskih specialitetah in vrhunskih vinih v a la carte restavraciji Hotel Jadran Šibenik ali okusnih sladicah na terasi kavarne s čudovitim pogledom na morje. Restavracija se nahaja v hotelu Jadran, tik ob morju in glavni mestni plaži. Prijetno bivanje na idealni lokaciji in gurmanske užitke s pogledom na morje vam nudi hotelska restavracija Jadran.
Obala dr. Franje Tuđmana 52, 22000 Šibenik, Hrvaška
00385 14 572 288
Več o ponudbi

Edinstvena lokacija hotela Jadran v Šibeniku je glavni razlog, da se gostje vedno znova vračajo. Hotel se nahaja v starem mestnem jedru Šibenika v bližini glavne sprehajalne poti, do katere redno dostopajo turisti izletniških čolnov. V mestu si lahko ogledate mnogo zgodovinskih stavb in trgov, na katere so prebivalci Šibenika še posebej ponosni. Leta 2000 je Šibenik bil uvrščen na UNESCO-v seznam svetovne kulturne dediščine.

Restavracija Kula ponuja pristne dalmatinske jedi in se nahaja v pritličju hotela Jadran. V svoji ponudbi imajo ala carte jedi, bogati meni in slastno pecivo, ki ga lahko okušate ob skodelici izvrstne kave na terasi s prekrasnim pogledom na morje.

Hotel Jadran ponuja tudi možnost organiziranja raznih poslovnih srečanj in banketov ter vseh podobnih dogodkov in praznovanj za večje skupine.

Ne zamudite zanimivih znamenitosti, ki vam jih ponuja Šibenik in se razvajajte v prijetni restavraciji na idealni lokaciji hotela Jadran.

V ponudbi naših darilnih paketov prejmete 3 ali 5 hodni meni, skrbno izbran s strani kuharja z namenom razvajanja svojih gostov z okusi dalmatinske kuhinje in odličnih vin. Uživajte v različnih dobrotah in se naužijte prekrasnega pogleda na morje v osrčju Šibenika.

 

Kaj prejmete v darilnem paketu?

  • V darilnem paketu “Miza za dva” prejmete 3 hodni meni, izbran s strani glavnega kuharja. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Ekstravagantna večerja” prejmete 5 hodni meni, izbran s strani glavnega kuharja in kozarec vina pri glavni jedi. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Najboljše dobrote in užitki” prejmete 3 hodni meni, izbran s strani glavnega kuharja. Ponudba velja za 2 osebi.
  • V darilnem paketu “Neprecenljiva doživetja” prejmete 5 hodni meni, izbran s strani glavnega kuharja in kozarec vina pri glavni jedi. Ponudba velja za 2 osebi.

 

Koristni nasveti:

  • Obvezna rezervacija 1 dan vnaprej.
  • Ponudbo lahko rezervirate po telefonu ali e-pošti.
  • Prosimo, da restavracijo vnaprej obvestite o možnih alergijah.
  • Preden obiščete restavracijo, posebej v primeru vegetarijanstva ali veganstva, preverite meni.
hotel
klima
panorama
plaža
skupine
terasa
3 hodni meni po izboru chefa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 1 dan vnaprej

39,80

5 hodni meni po izboru chefa
Kozarec vina k glavni jedi
Velja za 2 osebi
Rezervacija 1 dan vnaprej

79,80

3 hodni meni po izboru chefa
Velja za 2 osebi
Rezervacija 1 dan vnaprej

39,80

5 hodni meni po izboru chefa
Kozarec vina k glavni jedi
Velja za 2 osebi
Rezervacija 1 dan vnaprej

86,80

PRIJAVA
Odpri sporočilo