Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
SelectBOX
Si, kar doživiš!

Restavracija Terme Banovci

Tradicionalni okusi Prlekije in Prekmurja

Terme Banovci se poleg velikega bazenskega kompleksa in wellness centra s širokim izborom sprostitvenih storitev lahko pohvalijo tudi z odlično kulinarično ponudbo. Posebnost njihove kuhinje so tradicionalne prleške in prekmurske jedi, pripravljene po starih receptih iz lokalnih sestavin. So preproste, a polnega okusa. V restavraciji posebno pozornost namenjajo predstavitvi jedi – primerno okrašena in postrežena jed je namreč še toliko bolj okusna!
invalidi
klima
parkirišče
restavracija
restavracija v hotelu
romantični dogodek
skupine
vinska karta
wi-fi
Banovci 1a, 9241 Veržej
02 513 14 40
Več o ponudbi

Posebnost kuhinje Term Banovci so tradicionalne prleške in prekmurske jedi, pripravljene po starih receptih iz lokalnih sestavin. So preproste, a polnega okusa. Tipične sestavine so ajda, bučno olje in zaseka, v sladicah pa pogosto tudi mak. Prekmurska gibanica je sladica, sestavljena iz več plasti testa, skute, jabolk, maka in orehov, navdušenci pa pravijo, da bi jo jedli tudi za kosilo. Številne prleške pogače pa so tako ali tako primerne prav za vsak obrok dneva.

V Termah Banovci tradicionalne prleške in prekmurske specialitete lahko ne samo poskusite, ampak se tudi poučite o njihovem izvoru, lokalnih anekdotah, povezanih z njimi, ter se jih seveda naučite pripraviti. V hotelski restavraciji posebno pozornost namenjajo predstavitvi jedi – primerno okrašena in postrežena jed je še toliko bolj okusna!

V naši ponudbi prejmete samopostrežno večerjo za dve ali štiri osebe. Raziščite okuse Prlekije in Prekmurja v dvoje, s prijatelji ali z družino!

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Miza za dva« prejmete večerjo po izboru z bifejske mize in penino dobrodošlice. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Dobra miza« prejmete romantično večerjo s 3 hodi po izboru chefa in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Ekstravagantna večerja« prejmete večerjo po izboru z bifejske mize in penino dobrodošlice. Ponudba velja za štiri osebe.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je predhodna rezervacija.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
  • V restavraciji predhodno opozorite na morebitne alergije.
  • Pred obiskom preverite jedilnik v primeru veganstva ali vegetarijanstva.
Ponudba prisotna na produktih:
Večerja po izboru z bifejske mize
Penina dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

44,99

Romantična večerja s 3 hodi po izboru chefa
Pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna je predhodna rezervacija

64,99

Večerja po izboru z bifejske mize
Penina dobrodošlice
Velja za 4 osebe
Potrebna je predhodna rezervacija

89,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo