Mobile menu
Naročila oddana do 12 ure med delavniki bodo odposlana še isti dan!
NAGRADNA IGRA
Si, kar doživiš!
Excellence partner

Ruža Vjetrova Resort

Popoln oddih s pogledom na morje

Na edinstvenem mestu naravne kombinacije morja, vetra in kamna se v Črni Gori na odmaknjenem polotoku nahaja Hotel Resort Ruža Vjetrova. Gostom zagotovlja edinstveno doživetje narave, v pristnem in intimnem okolju. Lokacija rta, na katerem se nahaja, je kraj, kjer se sekajo vetrovi, zaradi česar je na črnogorski obali edinstven in privlačen. Ta osamljeni polotok, od katerega gozdni park predstavlja polovico lokacije, z lastno zasebno plažo, zagotavlja popolne pogoje za varen in prijeten oddih.
hotel
joga
klima
lepa narava
masaža
otroci
panorama
parkirišče
plavanje
plaža
restavracija
terasa
wi-fi
Veliki Pijesak bb, 85000 Bar, Črna Gora
031 200 000
Več o ponudbi

Na edinstvenem mestu naravne kombinacije morja, vetra in kamna se na odmaknjenem polotoku nahaja Hotel Resort Ruža Vjetrova. Ustanovljen je bil z namenom, da bi gostom zagotovil edinstveno doživetje narave, v pristnem in intimnem okolju. Lokacija rta, na katerem se nahaja Hotel Resort Ruža Vjetrova, je kraj, kjer se sekajo vetrovi, zaradi česar je na črnogorski obali edinstven in privlačen. Ta osamljeni polotok na 50.000 kvadratnih metrih, od katerega gozdni park predstavlja polovico lokacije, z lastno zasebno plažo, zagotavlja popolne pogoje za varen in prijeten oddih.

Hotel Resort Ruža Vjetrova ponuja popoln pogled na morje iz luksuznih apartmajev, mediteranske in nacionalne okuse z osvežitvami iz barov na plaži, dvema bazenoma in hotelsko plažo. Gre za zračni spa s popolnimi pogoji za zdravo rekreacijo. Pripravili so posebna igrišča za šport in rekreacijo, kot so tenis, košarka, odbojka na mivki, balinanje in joga. Dodatne zmogljivosti vključujejo otroški klub, živalski vrt in amfiteater.

Vzpostavili so redko povezavo med naravo in kulturo v ekskluzivno zasnovanem okolju. Je avtentičen in intimen kraj, kjer lahko doživite mešanico kulture, geografije in zgodovine v kombinaciji z različnimi ponudbami, v atmosferi popolne namestitve in udobja.

 

 

Kaj prejmete v paketu?

  • V darilnem paketu »Čarobni oddih« prejmete nočitev z zajtrkom v Standardni sobi s pogledom na morje in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Sanjski trenutki« prejmete nočitev s polpenzionom v Superior sobi s pogledom na morje, pijačo dobrodošlice in buteljko penine v sobi. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Najlepši trenutki v dvoje« prejmete nočitev z zajtrkom v Standardni sobi s pogledom na morje in pijačo dobrodošlice. Ponudba velja za dve osebi.
  • V darilnem paketu »Bogastvo gora, sonca in morja« prejmete nočitev s polpenzionom v Superior sobi s pogledom na morje, pijačo dobrodošlice in buteljko penine v sobi. Ponudba velja za dve osebi.

 

Dodatna navodila:

  • Potrebna je rezervacija vsaj 3 dni vnaprej.
  • Rezervacijo lahko opravite prek telefona ali elektronske pošte.
Ponudba prisotna na produktih:
Ena nočitev z zajtrkom v Standardni sobi s pogledom na morje
Pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

144,99

Ena nočitev, polpenzion, v Superior sobi s pogledom na morje
Pijača dobrodošlice in buteljka penine v sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

239,99

Ena nočitev z zajtrkom v Standardni sobi
Pijača dobrodošlice
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

144,99

Ena nočitev, polpenzion, v Superior sobi s pogledom na morje
Pijača dobrodošlice in buteljka penine v sobi
Velja za 2 osebi
Potrebna rezervacija vsaj 3 dni prej

239,99

PRIJAVA
Odpri sporočilo